Viviana Sposub, cu inima cât un purice. Jurații de la „Bravo, ai stil!” i-au dat o lecție

Viviana Sposub, cu inima cât un purice. Jurații de la „Bravo, ai stil!” i-au dat o lecție
Viviana Sposub își dorește enorm să câștige emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities și ar fi în stare de orice ca să-și vadă visul împlinit. Iată ce i-au făcut jurații în emisiune!

În emisiunea de pe 1 octombrie 2021, Viviana Sposub a rămas fără cuvinte. Jurații i-au dat palpitații.

Viviana Sposub, cu inima cât un purice. Jurații de la Bravo, ai stil i-au dat o lecție

Iubita actorului George Burcea e pusă pe fapte mari și are mare încredere că va fi marea câștigătoare a emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities. De aceea, în emisiunea din 1 octombrie a pășit pe scenă într-o ținută superbă, formată dintr-un top și o fustă, ambele de culoare albă.

Ca și celelalte concurente, aceasta le-a prezentat juraților povestea ei. E vorba de o întâlnire cu un bărbat misterios, despre care afirma că nu știe dacă este exact ca în fotografii. În acel moment, Maurice Munteanu a avut o reacție ciudată la adresa Vivianei și a început să-i aducă acuze, afirmând că nici ea nu arată ca în poze.

„Îți faci buzele, talia, popoul!”

„Te editezi în poze! Te lungești, tu ești mică de înălțime. La față cred că bagă o mie de filtre! Îți faci buzele, talia, popoul! Problema concurentei e că nu știe dacă arată el ca în poze, dar tu arăți ca tine în poze? Televizorul nu minte!”, a spus Maurice Munteanu.

Totul a fost doar o glumă

Viviana a înlemnit la auzul acestor cuvinte, mai ales că Raluca Bădulescu i-a ținut isonul lui Maurice. La scurt timp, juratul a afirmat că totul a fost o glumă: „Stai, ne-ai crezut? Doamne, îmi e și frică să mai spun ceva!”.

Vivianei i-a trebuit mult timp ca să-și revină din șoc. În final, iubita fostului soț al Andreei Bălan a primit două steluțe din partea juraților.

Ce a deranjat-o pe Carmen Negoiță

În ceea ce o privește pe Carmen Negoiță, aceasta a fost supărată motivând că atât Ioana Filimon cât și Viviana Sposub ar fi fost punctate mai mult pentru partea artistică.

„Multe note au fost date și pe impresia artistică, nu neapărat pentru ținutele în sine! Nu toate au fost bune! Și cum comenta și ieri Ioana, una dintre ținute care a fost punctată cu „Bravo, ai stil!” și din punctul nostru de vedere nu era… era cumva încropită, dar a trecut cu indulgență!”, a spus Carmen.

Sursă: wowbiz

Recomandarile noastre