Wonder Woman a rămas fără deget. Povestea e de-a dreptul groaznică

Wonder Woman a rămas fără deget. Povestea e de-a dreptul groaznică
Gal Gadot a cunoscut cu adevărat celebritatea după ce a jucat în filmele în care are rolul femeii fantastice – Wonder Woman. E invincibilă pe ecran și intră așa bine în personaj încât am crede că e la fel și în viața de zi cu zi.

În realitate, „pe persoană fizică” e incompletă; iată cum a rămas Wonder Woman fără deget. Avertisment: e o poveste cu adevărat teribilă. Gal Gadot împărtășește detaliile unei întâmplări din sânul familiei. Și-a tăiat vârful degetului și a rămas pe viață mutilată din cauza unui gest făcut de soțul ei.

Interpreta lui Wonder Woman, Gal Gadot, și-a tăiat din greșeală vârful degetului arătător stâng cu un cuțit în timp ce făcea o salată. S-a întâmplat în timpul carantinei, lucru pe care l-a dezvăluit de curând în timpul unui show de televiziune.

Cum a rămas Wonder Woman fără deget

Vedeta din Wonder Woman în vârstă de 35 de ani, i-a spus gazdei show-ului TV că  Yaron Varsano, soțul ei, este motivul pentru care nu a reușit să recupereze bucățica din deget pentru a o atașa înapoi. Acum degetul ei e pierdut pentru totdeauna.

Cum a rămas Wonder Woman fără deget. Povestea e de-a dreptul groaznică

Gadot și-a amintit că, imediat după accident, soțul ei a ridicat vârful degetului tăiat și a fost „atât de dezgustat” încât, fără să stea pe gânduri, l-a „aruncat în chiuveta prevăzută cu un tocător de resturi alimentare”.

Gal Gadot așteaptă al treilea copil

Interviul a început cu Gadot care povestește despre anunțul făcut luna trecută cum că este însărcinată cu al treilea copil alături de partenerul ei de viața.

Despre accident a relatat ca era într-o dimineață din perioada lockdown-ului. A decis să facă o salată de varză. „Când am început să toc varza mi-am tăiat vârful degetului. Acum pentru ca nu am reușit să-l recuperez, de câte ori ating locul, am senzația ca e acolo, dar în realitate îl aștept să crească la loc”, spune vedeta.

Gadot și Varsano, care sunt căsătoriți de mai bine de 12 ani, au confirmat că așteaptă o altă fetiță.

Sursa foto: Instagram

O româncă a primit „oscarul” pentru cea mai urâtă ținută de la Oscaruri. Cele mai prost îmbrăcate vedete