Zăvoranca a avut dreptate. Tatăl Ralucăi a trecut de partea lui Pepe. Ce nu-i iartă fiicei sale

Zăvoranca a avut dreptate. Tatăl Ralucăi a trecut de partea lui Pepe. Ce nu-i iartă fiicei sale
Iată că, după ce Pepe a dezvăluit în fața instanței că soția lui a plecat la munte ca să se distreze cu un bărbat, iar pe el l-a mințit, tatăl Ralucăi reacționează în cercul lui de apropiați și-și spune oful. E de partea ginerelui.

Oana Zăvoranu, fosta parteneră a lui Pepe, a spus de cum a izbucnit scandalul că la „etnie” nu se iartă ca o femeie să își înșele bărbatul. Așadar, diva crede că divorțul dintre cântăreț și Raluca Pastramă este „regizat” pentru publicitate.

Iată că, după ce Pepe a dezvăluit în fața instanței că soția lui a plecat la munte ca să se distreze cu un bărbat, iar pe el l-a mințit, tatăl Ralucăi a reacționat.

Ion Pastramă este un familist convins. Cunoscut în etnia romă ca un om de afaceri înstărit, nimeni nu îndrăznește să-l supere sau să fie în contradictoriu cu el. Socrul lui Pepe este surprins de ceea ce se discută în presă și în online.

Ion Pastramă, deranjat de ceea ce se discută despre fiica lui

Lui Ion Pastramă îi vine greu să creadă că fiica lui a fost capabilă de infidelitate. Tatăl Ralucăi este profund deranjat de ceea ce se discută public despre fiica lui. 

„La țigani, așa ceva nu se face, nu există. Nu are voie femeia să înșele. Este cea mai mare rușine posibilă. Raluca și-a făcut tatăl de râs. Pastramă Senior știa că fiica lui divorțează pentru că nu se mai înțelege cu Pepe, nu mai există armonie în casă, nu că ea a fost la munte cu un alt bărbat și alte bazaconii. A întrebat-o, sigur (n.r. pe Raluca), însă ea neagă. Vă dați seama cum s-a simțit când a văzut în ziare, este onoarea lui în joc. Îl știe și pe el atâta lume, cum mai scoate capul acum? Ion a avut multe femei, dar este un familist covins, nu și-ar lăsa niciodată casa, familia, pentru alta. Niciodată. Acum este foarte supărat pe Raluca și înțelege de ce Pepe este atât de rănit. Cu toate astea, indiferent ce ar face, ea tot copilul lui rămâne. Însă, momentan, este mâhnit tare”, au declarat surse apropiate familiei Pastramă, pentru playtech.ro. 

Ce are de ascuns Raluca Pastramă?

Unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton, cel puțin aparent, s-a destrămat. Anunțul a fost făcut chiar de Pepe, printr-o filmare, în care a mărturisit, cu lacrimi în ochi, că el și soția lui și-au spus adio, dar și că decizia despărțirii i-ar aparține Ralucăi. Artistul a dat asigurări că a rămas în relații bune cu mama fiicelor sale și că, pe viitor, vor rămâne, cu siguranță, prieteni. Numai că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, spune o vorbă din bătrâni, care i se potrivește de minune artistului.

Pe 19 noiembrie, între Pepe și soția lui a avut loc o altercație, în urma căreia Raluca a făcut plângere la poliție, ba chiar a cerut și ordin de restricție împotriva acestuia. Mai apoi, ea și-a restras cererea, sperând, astfel, că motivele scandalului vor rămâne ascunse. Ei bine, conform declarațiilor făcute chiar de Pepe, soția acestuia a fost plecată la munte cu un alt bărbat, iar surse din apropierea familiei Pascu susțin că frumoasa brunetă ar mai fi avut o relație extraconjugală care ar fi ținut o bună perioadă de timp.

Maradona, iubit și urât: „Și-a transformat viața personală într-un spectacol, iar acum trăiește o dramă”