Zelensky știe cum să-și vândă imaginea. A scos bani grei cu ajutorul internetului

Zelensky știe cum să-și vândă imaginea. A scos bani grei cu ajutorul internetului
Volodimir Zelensky a rămas fără hanoracul său emblematic. Ce s-a întâmplat cu obiectul de îmbrăcăminte.

Volodimir Zelensky face orice e posibil ca să-și ajute țara. Și acum a găsit o metodă de a-și fructifica imaginea pentru a strânge fonduri.

Ce gest a făcut Volodimir Zelensky ca să strângă fonduri pentru Ucraina. A fost ajutat de Boris Johnson

90.000 de lire sterline. Acesta este prețul cu care s-a vândut la o licitație organizată de strângere de fonduri pentru Ucraina hanoracul cu care a fost văzut de câteva ori Zelensky. Înainte ca licitația să înceapă, însuși prim-ministrul Regatului Unit, Boris Johnson, a ținut un discurs în care i-a rugat pe toți să liciteze hanoracul pe scară largă, precizând că merită mai mult de 50.000 de lire sterline, cât a fost prețul de pornire.

Zelensky l-a ridicat în slăvi pe Brave Boris

În perioada în care a avut loc licitația, nici Zelensky nu a stat degeaba, ci a lăudat nu doar Marea Britanie, ci și pe „Brave Boris”, cu care s-a întâlnit nu demult la Kiev. Nici Boris Johnson nu s-a lăsat mai prejos și l-a numit pe președintele Ucrainei „unul dintre cei mai incredibili lideri ai timpurilor moderne”.

În cadrul licitației de la Casa Christie’s s-a mai vândut și un cocoș de ceramică care i-a fost oferit lui Boris Johnson în timp ce se plimba pe străzile Ucrainei.

Cât costă ținuta cu care Zelensky a fost văzut de când a început războiul

De când rușii au atacat Ucraina, președintele țării a fost văzut de întreaga lume, cu ajutorul rețelelor sociale, îmbrăcat în aceleași haine, respectiv pantaloni, tricou, geacă și încălțăminte sport. Potrivit unui jurnalist care a făcut o postare pe twitter, geaca ar costa în jur de 12 euro, pantalonii 32 de euro. Potrivit informațiilor oferite de indiannation.in, 6 euro ar costa tricoul lui Zelensky și 61 de euro adidașii.

La polul opus se află Vladimir Putin, care în luna martie a apărut la un eveniment de la Moscova purtând o geacă de iarnă purtând semnătura Loro Piana, un cunoscut designer din Italia. Pe site-ul oficial al firmei, acesta este scos la vânzare la prețul de aproximativ 12.800 de euro.

Potrivit La Republica, patronul companiei, Pier Luigi Loro Piana a declarat că ”este oarecum rușinos din punct de vedere uman”, susținând că ”grupul din care face parte Loro Piana a făcut deja toți pașii necesari pentru a se distanța și a fi solidar cu pozițiile europene față de tragedia umană pe care o trăim”.

Sursă foto: hepta