A fost descoperit „codul secret” al barmanilor. Un grup de barmanii a dezvăluit cuvintele și semnalele codului secret pe care ei le folosesc pentru a vorbi despre clienți în timp ce lucrează. Cu condiția de a rămâne anonimi, au divulgat cum puteți afla dacă persoana care vă prepară cocktailul din spatele barului consideră că sunteți atrăgători.
A divulgat secretele barmanilor printr-o postare anonimă
Mulți oameni s-au întrebat dacă atunci când se aflau într-un pub sau club barmanul făcea ochi dulci în timp prepara băutura comandată. Se dovedește că există un mod de a afla. Potrivit informațiilor divulgate anonim pe rețelele sociale, unii barmani au un „cod secret” pe care îl folosesc pentru a vorbi despre clienți fără ca aceștia să știe.
De asemenea, codul le-a permis barmanilor să comunice rapid atunci când ceva nu era în regulă. De exemplu, dacă nu mai aveau un produs și aveau nevoie de o reaprovizionare, aceștia aveau anumite semne prin care comunicau problema.
Codul secret al barmanilor
A fost descoperit „codul secret” al barmanilor. Într-o postare pe un forum despre barmani, un utilizator a explicat cum i sa spus anterior despre cod și a vrut să afle mai multe despre acesta. În mod anonim, el a povestit totul despre acest cod secret.
„Cu ceva timp în urmă mi s-a spus despre un <cod de barman> care consta în diferite numere. Acestea erau folosite pentru a reprezenta tot ce se întâmpla în spatele barului, fie în secret, fie rapid între angajați. Coduri precum <86> reprezentau o urgență în bar, când un angajat trebuia să comunice rapid că rămas fără un anumit produs.
Codul <200> înseamnă un client care așteaptă, <50> înseamnă prinde și codul <700> se referă la un client atractiv. Pare un lucru destul de distractiv și util și mă întrebam dacă mai știe cineva acest cod sau dacă are o listă diferită, una care să cuprindă și mai multe expresii?”, se arată în postarea anonimă.
Mai mulți oameni au răspuns la postare, împărtășind alte cuvinte și numere de cod pe care le-au folosit în industrie de-a lungul timpului.
Alimente care previn cancerul la sân. Ce nu trebuie să lipsească din alimentație
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook