„Acesta este ultimul cui în sicriul lui Harry”. Charles și Camilla nu îl vor ierta niciodată pentru asta

„Acesta este ultimul cui în sicriul lui Harry”. Charles și Camilla nu îl vor ierta niciodată pentru asta
Ultimele noutăți din sânul familiei regale britanice sunt destul de sumbre. Dacă, după înmormântare prințului Philip și comemorarea prințesei Diana, unii încă mai credeau că poate exista o reconciliere în familie, între prințul „evadat” Harry, tatăl lui și fratele lui.

În lumina ultimelor noutăți, e clar pentru toată lumea că Charles și Camilla nu îl vor ierta niciodată pentru ce a făcut. Ultimul gest al mezinului prințului Charles  va umbri Jubileul de Platină al reginei. Și, în plus, ar putea amenința planul lui Charles de a o face pe Camilla regina sa.

Dacă a existat o șansă redusă ca relația prințului Harry cu tatăl și fratele său să fie salvată, decizia sa de a scrie o autobiografie generală despre viața sa în Familia Regală tocmai a torpilat orice speranță rămasă, spun, la unison, experții regali.

Mai mulți insideri regali spun că există un „sentiment crescut de șoc și furie” printre palatele regale și membrii familiei lui Harry cu privire la planul său livresc.

„Acesta este un moment fără întoarcere – ultimul cui în sicriul relației Familiei Regale cu Harry”, spune o sursă regală pentru Daily Mail. „Zbuciumul emoțional în timp ce așteaptă peste un an pentru publicare va fi chinuitor”, a mai arătat sursa.

Prințul Charles și prințul William, legați de mâini și de picioare

Ceea ce i-a înfuriat cel mai mult pe membri familiei regale este că Harry și Meghan știu că, indiferent ce spun ei în carte, prinților Charles și William, în calitate de moștenitori ai tronului, le va fi aproape imposibil să lupte împotriva lui.

Insiderii apropiați de prințul de Wales au confirmat că nu știa nimic despre cartea lui Harry, chiar dacă fiul său a lucrat la ea în ultimul an.

Povestea din spatele celei mai emoționante fotografii cu prinții Charles și William

O altă sursă explică: „Prințul Charles nu știa nimic despre asta. Acest lucru este cu adevărat dureros, va fi greu să-l suporte. Presupunerea este că va lua o altă lovitură de la Harry. Adevăratul lucru dezamăgitor pentru Charles este că obișnuia să se descurce cu Harry destul de bine, de fapt mult mai bine decât William. Se simte atât de dezamăgit de toate lucrurile”, scrie Daily Mail.

Charles și Camilla nu îl vor ierta niciodată

Se crede că locatarii din Clarence House sunt cu adevărat îngrijorați de ceea ce Harry ar putea scrie despre mama sa vitregă, Camilla.

Sursa adaugă: „Să fim sinceri, Harry nu a fost niciodată aproape de ducesa de Cornwall. Dacă documentează relația lor plină în carte, ar putea fi foarte dăunător într-un moment în care Charles pune bazele pentru ca ea să devină regină, dacă se face succesiunea la tron”. Pentru asta, Charles și Camilla nu îl vor ierta niciodată.

E de necrezut ce i-a făcut Prinţul Charles fiului său Harry

Deși există încă speranța că relația lui Charles și Harry se va putea recupera, curtenii nu cred că este posibilă o apropiere cu William.

Un insider regal spune: „Acesta este sfârșitul oricărei relații strânse cu ducele de Cambridge. Nu se mai poate spune nimic pe acest front. William crede că comportamentul fratelui său mai mic este rușinos și fără gust.

Prințul Harry, acuzat că e nesincer

„Harry s-a gândit la oameni spunând că nu-și amintește atât de mult copilăria și pe mama sa. Acum va scrie o carte despre asta. Cum se poate una ca asta? Ceea ce spune cu adevărat este chiar că rudele de care rămâne cel mai aproape, precum prințesele Eugenie și Beatrice, sunt uimite de ceea ce face”.

În ceea ce privește daunele pe care le-ar putea provoca revelațiile lui Harry, curtenii sunt împărțiți. Un insider regal explică: „Acesta nu este nimic asemănător cu biografia lui Andrew Morton despre prințesa Diana. Sau cu ce a scris Jonathan Dimbleby despre prințul Charles. Cartea aceasta vine, cum se spune, direct din gura calului. Harry va trebui să își asume pentru totdeauna de fiecare cuvânt. Nu există loc pentru negare.

Deci, în ceea ce privește monarhia, acest lucru este de o gravitate imensă. Va avea un impact mare.Dar ce este cel mai rău pe care îl poate spune? Va denumi așa-numitul „rasist regal”? Există multe îngrijorări în legătură cu asta”.

Cartea lui Harry va bulversa trei evenimente regale importante

Publicarea cărții, programată anul viitor, i-a îngrijorat și pe curteni, deoarece riscă să umbrească un trio de repere regale semnificative.

Bizarele obiceiuri de mic dejun ale copiilor Reginei Elisabeta II

În primul rând, este Jubileul de Platină al reginei. Asta este cel mai important. Dar este, de asemenea, cea de-a 40-a aniversare a prințului William și a 25-a aniversare a morții prințesei Diana.

„Cu acest mix, ar fi trebuit să fie un an cu adevărat pozitiv pentru Familia Regală. Dar lui Harry nu-i pasă în mod clar. Se comportă ca un copil. Trebuie să ne amintim că este un bărbat de aproape 37 de ani, nu un tânăr de 21 de ani. E pe punctul de vârstă mijlocie”.

Prințul Harry se îmbogățește de pe urma cărții, deși nu recunoaște

Unii insideri regali pun la îndoială și ce înseamnă cu adevărat anunțul lui Harry că încasările din carte vor fi destinate carității.

New York Post a scris că înțelegerea cu Penguin Random House, editura care publică autobiografia lui Harry, îl vede pe prințul Harry obținând cel puțin 14,7 milioane de lire sterline (20 de milioane de dolari) în avans pentru carte. Cel puțin un milion  se crede că vor fi pentru scriitorul-fantomă J.R. Moehringer.

Prințul Harry a fost ridiculizat în public. Ce i s-a spus lui „Prince of Woke Capital”

Cu toate acestea, Harry nu a spus dacă avansul masiv de milioane de lire sterline va fi, de asemenea, donat carității.

„Cu siguranță, Harry trebuie să precizeze dacă acest avans va fi și caritabil. Pentru că altfel încasările din carte vor fi mult mai mici, având în vedere că trebuie să acopere mai întâi costurile unui astfel de avans masiv”, a mai comentat o sursă regală.

Harry nu este deloc îngrijorat de ce furtună a nervilor a iscat la Londra. De fapt, el pare să se delecteze în aceste zile.

Anunțând știrea, săptămâna aceasta, el a spus într-o declarație: „Scriu asta nu ca prințul în care m-am născut, ci ca omul în care am devenit. Am purtat multe pălării de-a lungul anilor, atât la propriu, cât și la figurat. Iar speranța mea este că, spunându-mi povestea – înălțimile și minusurile, greșelile, lecțiile învățate – pot ajuta să arăt că, indiferent de unde venim, au mai multe în comun decât credem. Sunt profund recunoscător pentru oportunitatea de a împărtăși ceea ce am învățat de-a lungul vieții mele până acum și sunt încântat”.

Sursa foto: Instagram

Producătorul violator de la Hollywood, învinuit de Angelina Jolie și Hayek, noi capete de acuzare

Recomandarile noastre