Altă nenorocire pentru Oana Lis. Blonda a ajuns de urgență la spital

Altă nenorocire pentru Oana Lis. Blonda a ajuns de urgență la spital
De parcă nu ar fi ajuns tot ce a pățit până acum, Oana Lis are din nou probleme. De data asta, ea a fost pacienta.

Oana Lis nu știe cum să mai scape de necazuri. Soția fostului primar al Capitalei a ajuns acum la spital.

Altă nenorocire pentru Oana Lis. Blonda a ajuns de urgență la spital

Situația e și mai gravă în familia Oanei Lis. Blonda, care îl îngrijește acum pe Viorel Lis de dimineață până seara, are mari probleme. Din neatenție, ea a căzut și s-a accidentat, așa că a mers urgent la spital. Ea și-a luxat piciorul și a fost nevoie să fie pus în ghips. „Care m-a deocheat că am căzut!?”, este mesajul pe care Oana Lis l-a postat pe pagina sa de Facebook.

Situația e și mai grea acum, pentru că Oana va trebui să stea liniștită, iar ajutor nu are din partea nimănui. În acest moment, starea de sănătate a lui Viorel Lis nu e deloc bună, el se deplasează doar cu scaunul cu rotile, iar banii nu ajung pentru medicamentația lunară.

”E acasă, nu a mai ieșit din casă că nu avem rampă. Vreau să le mulțumesc celor care au donat, datorită terapiilor i-au mai trecut durerile că urla de durere. Am luat un cărucior, tot felul de lucruri, un scaun special să faci baie, tot felul de creme, sunt multe lucruri”, a spus Oana Lis.

Nu mă ajută nimeni altcineva, decât dacă plătesc pe cineva

Soția lui Lis a povestit cu ceva timp în urmă că soțul ei a avut dureri atât de mare încât ajunsese să urle, iar nopțile se transformaseră într-un coșmar. ”Durerile erau groaznice, ajunsese la medicamentul care se ia pentru durere, nu mai dormea noaptea, nu mai putea sta în fund”, a declarat Oana Lis.

Blondei îi este teamă ori de câte ori pleacă de acasă, iar banii sunt mult prea puțini ca să poată angaja pe cineva să îi sprijine.  ”Nu mă ajută nimeni altcineva, decât dacă plătesc pe cineva. Mai ies și eu să fac cumpărăturile. Stau cu frică când plec. Prioritar pentru mine e Viorel și nu am cum să mă ocup de alte lucruri, nu mă ajută nimeni și e foarte complicat”, s-a destăinuit vedeta.

Sursă foto: facebook