Anamaria Prodan îl distruge pe Reghecampf. Trebuie să-i transfere o sumă uriașă de bani urgent

Anamaria Prodan îl distruge pe Reghecampf. Trebuie să-i transfere o sumă uriașă de bani urgent
Anamaria Prodan îl lovește din plin pe fostul soț. Sexy impresara a vorbit pentru prima dată despre suma pe care acesta o va plăti lunar pentru Bebeto.

Potrivit declarațiilor Anamariei Prodan, Laurențiu Reghecampf va avea un șoc când va afla cât va trebui să scoată din buzunar lunar, pentru pensia alimentară.

Anamaria Prodan îl distruge pe Reghecampf. S-a decis ce pensie alimentară va plăti lunar antrenorul

După ce a plecat de la Craiova, lui Laurențiu Reghecampf i-a surâs norocul. A semnat cu Neftchi Baku, iar de acum încolo în buzunar îi va intra lunar o sumă frumușică: aproximativ 40.000 de euro. Doar că din acești bani, 15.000 de euro va trebui să plătească lunar pensie alimentară pentru Bebeto. Anamaria Prodan e extrem de hotărâtă și spune că va avea grijă ca ce i se cuvine băiatului ei să primească.

„Ați văzut unde l-au dus postările, instagramul, ședințele foto”

„Are să îmi dea 50.000 de euro, pentru perioada în care a plecat de acasă, nu i-a păsat de copii. În plus, de acum, din salariul de 40.000, îmi va datora 15.000 de euro. Să nu creadă că nu va plăti. Să-l ajute Dumnezeu să facă ceva aici.. noi ne rugăm să-i meargă bine.

Căci dacă nu se concentrează e pericol maxim pentru cariera lui! Dacă mai ascultă de amantă să facă ședințe foto și să îi posteze burțile, picioarele și ce o mai fi, o să ajungă foarte rău. Ați văzut unde l-au dus postările, instagramul, ședințele foto. E greu în țările acestea să ai trecut dubios”, a spus Anamaria Prodan pentru Playsport.

„Laurențiu a fost doar o pradă ușoară”

Cu ceva timp în urmă, Anamaria a declarat pentru Viva că se va ocupa să dezlege misterul apariției Corinei Caciuc în viața lor „Până închid ochii o să rezolv puzzle-ul asta: cum a ajuns fetița asta (Corina Caciuc n.r) atât de aproape de noi? Laurențiu a fost doar o pradă ușoară.

Ea e nimeni, dar urcă pe spatele soțului meu. Această femeie nu l-ar fi băgat în seama dacă era cum era când l-am luat eu. Astfel de femei trăiesc toată viața pentru a găsi așa ceva. Fetița și-a dorit foarte tare la ziar, i-a cerut lui Laurențiu să o scoată în față, să o pună pe prima pagină.

Laurențiu e un om de cuvânt, a pus-o. Și atunci a apărut tot: poze, filmulețe. Nu va putea niciodată să mai stea cum stătea alături de familia lui. O să îl urmărească toată viața. Îi doresc să aibă putere să ducă tot ce va urma. Sper să se poată ridica și să înțeleagă că el trebuie să lupte nu numai cu fotbalul, ci și cu ceea ce vine din spate și îl trage în jos”, a spus impresara.

Sursă foto: playsport