Anca Țurcașiu nu mănâncă deloc carne. Ce dietă ține de 30 de ani

Anca Țurcașiu nu mănâncă deloc carne. Ce dietă ține de 30 de ani
Anca Țurcașiu arată ca o adolescentă la 50 de ani. Are un trup de invidiat și un zâmbet seducător. S-a luptat toată vița cu kilogramele în plus și de mulți ani nu mai mănâncă deloc carne.

Anca Țurcașiu se întoarce pe micile ecrane. Din 7 martie, artista va face parte din emisiunea ”Arena Starurilor”, un format original conceput sub formă de concurs.

Va fi o prezență încântătoare pentru că artista a avut mereu grijă să arate bine.

Anca Țurcașiu arată ca o adolescentă la 50 de ani. Are un trup de invidiat și un zâmbet seducător

Anca Țurcașiu, secretele unui trup de invidiat

Anca Țurcașiu ține dietă, aceeași de 30 de ani. A ales un stil de viață sănătos. Este artistă și vrea să arate impecabil. Cum a reușit?

”Sunt vegetariană din mai 1990. Eram într-un turneu la mare cu un coleg a cărui soție avea o problemă de sănătate. Primea din străinătate cărți despre o alimentație sănătoasă.

Fiind împreună 30 de zile în turneu, le-am citit și eu. La hotel aveam o bucătărie extraordinară la dispoziție. L-am rugat pe bucătar să-mi prepare numai rețete fără carne.

De atunci am început. La finalul verii, mi-am facut toate analizele, m-am simțit bine și am continuat așa”, a povestit Anca Țurcașiu.

Ce mănâncă Anca Țurcașiu

Artista a povestit că nu a fost niciodată pasionată de carne, așa că i-a fost destul de ușor să nu mai mănânce deloc.

”Eram zdravănă, tânără, la 21 de ani. Nu se punea problema că sunt în creștere. M-am convins că e mai sănătos așa. Eu mănânc și pește, și brânza, mănânc și ouă. Doar carne nu mănânc!, a mai spus artista.

Una dintre rețetele preferate este salata cu ton: ruccola cu roșii cherry, cu semințe de floarea-soarelui, o conservă de ton în suc propriu.

”Am o singură masă mai consistentă, la care mănânc o salată bogată, cu de toate. Am grijă să am în frigider câte puțin din toate: legume, semințe și ton sau alt pește.

Prepar la prânz un castron mare de salată. Durează zece minute. În rest, mă descurc cu alte gustări, fructe, iaurturi”, a completat Anca Țurcașiu.

Anca Țurcașiu a ales un stil de viață sănătos. Foto: Mircea Marinescu

Anca Țurcașiu mănâncă la ore fixe

”În mai 2010, am fost la nutrtiționist. De atunci am slăbit 6-7 kg și mă mențin. Și respect în continuare regimul prescris. Mi-a prescris un mod de viață, practic. Mâncare multă, la ore fixe.

Mult față de tot ce mâncam într-o zi înainte: mic dejun consistent, gustare la ora 11, masa de prânz la 13-14, gustare la 4 și ultima masă la 7. Mnânc 5 mese pe zi. Orice medic îți spune: mănânci și slăbești.

Dar, trebuie să știi ce să mănâci, cât să mănânci și cum.
Nu te crede nimeni! Nici eu n-am crezut! Când am primit meniul, mi-am zis: «Doamne, n-o sa pot manca atat de mult!». Până la urmă, am realizat că așa stau lucrurile și iată că am rezultate.

Nimic prăjit, nimic gras, nimic dulce, nimic sărat. Am eliminat complet grăsimile. Cașcavalul și telemeaua nu mai există pentru mine. Mănânc doar brânzeturi slabe.

Mi se face foame din trei în trei ore, ca unui bebeluș”, a mărturisit artista. Sursa: lumearetetelor.com


Cui îi arată Anca Țurcașiu degetul (din mijloc)?

Exclusiv. Anca Țurcașiu, la o lună după ce și-a văzut fostul soț cu o alta de gât

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp