Antibioticul natural ce combate infecțiile. Îl faci acasă

Antibioticul natural ce combate infecțiile. Îl faci acasă
Antibioticul natural are ingredientele cu efecte benefice asupra organismului. Se prepară ușor, acasă.

Antibioticul natural se bazează pe miere, cunscută de mii de ani pentru calitățile benefice pentru organism. Este folosită în medicina alternativă ca antibiotic.

Antibioticul natural ce combate infecțiile

Antibioticul natural înseamnă fără chimicale. Desigur, de la descoperirea lor, antibioticele au salvat sute de mii de vieți. Sunt folosite pentru a distruge agenții patogeni care atacă organismul, scrie doctorulzilei.ro.

Azi, antibioticele sunt cele mai eficiente în combaterea infecțiilor cauzate agenții dăunători. Însă, pot avea multe contraindicații și pot provoca efecte adverse periculoase.

Antibioticele tradiționale pot provoca efecte adverse dacă sunt utilizate în mod frecvent, sau își pot pierde din eficacitate. Din acest motiv, multe persoane apelează la o soluție alternativă pentru a trata infecțiile.

Antibioticul natural. Mod de preparare

Antibioticul natural se prepară simplu, cu două ingredient, miere și curcuma.

Mierea are proprietăți antiinflamatoare și regenerative. Aceasta inhibă dezvoltarea agenților patogeni precum bacteriile, virusurile și ciupercile. De asemenea, măresc producția anticorpilor, stimulând funcționarea normală a sistemului imunitar.

Curcumina, găsită în mod natural în curcuma (condiment), are rol antiinflamator, antibiotic și analgezic. Această substanță are capacitatea de a crea o barieră protectoare, care luptă împotriva agenților patogeni responsabili pentrudezvoltarea infecțiilor. În plus, elimină bacteriile și ajută la vindecarea a zeci de boli.

Ingrediente

4 linguri de miere organică (100 g)

1 și jumătate linguri de curcuma măcinată (15 g)

Mod de preparare

Toarnă mierea de albine într-un borcan de sticlă și adaugă curcuma.

Amestecă ingredientele cu o lingură de lemn.

Acoperă borcanul, strânge bine capacul și lasă amestecul să stea peste noapte.

Mod de consum

Ia o lingură din acest remediu în fiecare zi, de preferat pe stomacul gol.

Pentru a fi mai ușor de consumat, îl poți adăuga într-o jumătate de cană de apă caldă.

Dacă ai o infecție, încearcă să consumi această doză de până la de trei ori pe zi.

Contraindicații

Acest antibiotic natural pentru infecții nu este indicat persoanelor care au calculi biliari sau boli hepatice.


De ce să mâncăm usturoi? Condimentul este și un antibiotic puternic

Duda, antibioticul natural!