Apariții surprinzătoare la aniversarea Sofiei – Anaïs, prima fiică a Elenei Băsescu

Apariții surprinzătoare la aniversarea Sofiei – Anaïs, prima fiică a Elenei Băsescu
O bună bucată de vreme, fostul președinte al României nu a mai avut apariții în spațiul public. După problemele de sănătate tratate în afara țării el a trebuit să-și schimbe locuința de protocol ocupată de ani de zile, în urma unei sentințe definitive.

După luni de zile de absență, fostul președinte Traian Băsescu a apărut din nou în public. El a mers la aniversarea nepoatei sale. Fiica Elenei Băsescu și a lui Bogdan Ionescu (Syda), Sofia – Anaïs a împlinit 9 ani.

Ea e primul copil al mezinei lui Băsescu, care mai are, din aceeași relație, și un băiat, Traian junior. Copiii mai au o soră, Anastasia, din ultima relație încheiată a mamei lor.

T

Tatăl Sofiei nu a lipsit de la petrecere

Petrecerea aniversară a Sofiei – Anaïs a fost mare și frumoasă, într-un spațiu dedicat, unde familia s-a reunit în deplinătatea ei. La petrecerea Sofiei au participat bunicii materni, dar a venit și tatăl, cel mai probabil însoțit de noua sa soție și de fiica lor.

Așa cum Rețete și vedete a mai scris, după divorț Elena Băsescu și Bogdan Ionescu au păstrat o relație de prietenie, frumoasă și stabilă, de părinți implicați și dornici să crească niște copii sănătoși și echilibrați emoțional.

Din fotografiile pe care le-au distribuit părinții micutei Sofia – Anaïs se vede că aceasta s-a distrat de minune. Iar pentru că este deja mare, o adevărată domnișoară, a primit cadou și prima ei bijuterie scumpă, o brățară Hermes, pe care a purtat-o cu mândrie la încheietura mâinii când a suflat lumânarea de pe tort.

Elena Băsescu a fost clar o mamă fericită și pentru că și-a văzut primul copil născut petrecând o zi minunată alături de toți cei dragi.