Așa tată, așa fiu. Pepe își răsfață fiul cum nu s-a mai văzut. E topit după micuț și face gesturi… – Exclusiv

Așa tată, așa fiu. Pepe își răsfață fiul cum nu s-a mai văzut. E topit după micuț și face gesturi… – Exclusiv
Pepe a devenit tată de băiat, vara aceasta, când noua sa soție i-a adus pe lume primul urmaș. A fost un moment de maximă bucurie în viața artistului. În sfârșit are un copil care îi va aduce numele mai departe.

Pepe a început relația cu Yasmine, soția sa, la scurt timp după ce s-a despărțit de Raluca. Pe tânăra make-up artist o cunoștea din trecut, aceasta machiindu-l pentru un show. Relația dintre ei a evoluat rapid și frumos, tânăra a fost introdusă în viața fiicelor lui Pepe cu care are o relație deosebită frumoasă. Micuțele au fost printre primele care au aflat că familia se va extinde și au așteptat cu emoție să cunoască bebelușul. Cele două fiice mai mari ale lui Pepe îl îndrăgesc maxim pe Junior, fratele lor cel mic.

Pepe e extraordinar de mândru de copiii săi

Când a aflat că noul său copil va fi un băiat, Pepe și a ieșit din pepeni de bucurie. El chiar a anunțat acest lucru în timp ce se afla pe scenă, la un concert. Ulterior a decis că numele micuțului să fie Junior Pascu, iar vara aceasta a ajuns să cânte cu copilul în brațe. Pepe este un tată model care își iubește maxim copiii și îi răsfață cat îi stă în putință. Pe fiicele sale le duce în vacanță și în excursii, în țară și în străinătate, le cumpără cadouri și are grijă să nu le lipsească nimic.

Junior a primit primul cadou scump: o brățară groasă de aur

Pe micul său fiu a început de asemenea să îl răsfețe. Deja chiar dacă nu au împlinit încă vârsta de un an, junior a primit primul sau cadou scump. Micuțul poartă deja la încheietura mâinii o brățară groasă de aur pe care generosul sau tată i-a făcut-o cadou. Pepe consideră că bărbații trebuie să poarte brățări, el însuși portant una cu o semnificație deosebită în viața lui, așa cum rețete și vă dădea scris.

Pepe câștigă sume fabuloase ca artist, iar acum trei ani și-a făcut un cadou extravagant. Este vorba de o brățară de 10.000 de euro, dar pe care Pepe o prețuiește pentru cu totul altceva decât valoare: bijuteria este gravată cu numele fetițelor lui.

„Brăţara este realizată din aur alb cu diamante negre şi albe. Am zis să comand doar o bijuterie, una şi bună. Am simţit nevoia să am o piesă valoroasă, cu numele fetiţelor mele, Maria și Alexandra Rosa. Nu o dau niciodată jos de la mână, a declarat Pepe acum trei ani.

Sursa foto: Instagram