Asemenea sarmale nu ați mâncat niciodată. Trucul incredibil al bunicii pe care nu-l știe nimeni

Asemenea sarmale nu ați mâncat niciodată. Trucul incredibil al bunicii pe care nu-l știe nimeni
De ce întotdeauna preparatele culinare făcute de bunicile noastre au cu totul alt gust? Pentru că au secrete pe care foarte rar le dezvăluie.

Indiferent în ce restaurante de lux ați pune piciorul, nimic nu se compară cu mâncare făcută de bunica. Iată câteva trucuri care vă vor fi de mare ajutor.

Asemenea sarmale nu ați mâncat niciodată. Trucul incredibil al bunicii pe care nu-l știe nimeni

Faceți parte din categoria celor care adoră să mănânce o friptură de miel sau oaie? Are un gust extraordinar, doar dacă știți să o gătiți așa cum scrie la carte. Și dacă reușiți să vă luptați cu mirosul. De aceea, aveți nevoie de unul dintre cele mai incredibile trucuri ale bunicii. Tot ce trebuie să faceți este ca înainte de a începe să gătiți carnea, să o opăriți cu lapte clocotit, apoi să o lăsați să stea în lapte aproximativ o oră.

Sucul de ananas, cea mai bună marinată

În fața unei porții de sarmale aburinde orice persoană capitulează. Dar dacă le veți prepara după cum procedează bunicile, atunci veți mânca un preparat cu un gust unic. Secretul este să fierbeți sarmalele în vin roșu pentru un sfert de oră. Cât privește ciorba de perișoare, aceasta este o minunăție.

Dar pentru ca biluțele de carne să nu se destrame, trebuie musai să le puneți în compoziție o lingură cu orez.

O metodă modernă de preparare a fripturii o să vă aducă pe masă ceva delicios. Pentru o carne marinată care să satisfacă toate gusturile, e bine să o puneți să se marineze în suc de ananas. Diferența e uriașă. Bunicile foloseau la marinată vinul dulce sau demisec.

Oțetul face cozonacul mult mai pufos

Tot de la bunicile noastre se cunoaște că înainte de a folosi stafidele, acestea trebuie puse pentru un sfert de oră în apă călduță sau rom.

Maioneza s-a tăiat? Nu vă faceți probleme, ci puneți câteva picături de apă rece, apoi amestecați bine până constatați că se reface textura. Și nu uitați niciodată că pentru un cozonac delicios, dar mai ales pufos, trebuie să adăugați în compoziție o lingură cu oțet.

Sursă foto: realitatea, doc.ro