Bianca Drăgușanu, mai hotărâtă ca niciodată să pună mâna pe Bădălău. Ce schimbări își face vedeta

Bianca Drăgușanu, mai hotărâtă ca niciodată să pună mâna pe Bădălău. Ce schimbări își face vedeta
Când Bianca Drăgușanu își dorește ceva, nimeni nu o poate întoarce din drum. Ce vrea să facă acum blonda pentru a-i lua mințile lui Gabi Bădălău.Bărbatul, însă, s-a cufundat în tăcere, nu mai zice nimic despre Bianca.

Când vine vorba de imaginea ei, Bianca Drăgușanu nu se uită la bani. La ce s-a gândit acum fosta soție a lui Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu, mai hotărâtă ca niciodată să pună mâna pe Bădălău. Ce schimbări își face vedeta

Pentru Gabi Bădălău nu trebuie să existe o altă femeie mai frumoasă! Așa gândește Bianca Drăgușanu și face orice pentru ca afaceristul să nu aibă ochi pentru nici o altă domniță. Recent, blonda a postat o fotografie pe instagram în care și-a anunțat fanii că intenționează să-și schimbe implanturile.

„Dacă tot am venit la Cluj cu fiica mea, nu puteam să ratez ocazia de a-i face o vizită dnei @dr.alexandra_filip. Am profitat de ocazie și am făcut o consultație la sâni, deoarece mă gândesc să îmi schimb implanturile”, a notat Bianca.

 

Câte operații estetice are blonda

Adeptă a operațiilor estetice, Bianca a declarat în trecut că îi place să fie tunată. Sursele spun că aceasta a schimbat la ea aproape tot. Blonda și-ar fi scos alunițele, și-a mărit buzele, sânii și posteriorul, și-a accentuat linia mandibulei, iar gleznele i-au fost subțiate. Nu a uitat nici de modificarea nasului, iar dinții ei sunt acum perfecți. În plus, și-a tatuat sprâncenele, iar extensiile de păr sau perucile nu-i lipsesc.

Cât privește sumele cheltuite pe imaginea sa, se aude prin târg că ar fi scos din buzunar până în acest moment mai mult de 50.000 de euro. Nu e de mirare că Bianca atrage toate privirile oriunde s-ar duce, pentru că arată exact ca o păpușă Barbie. Dacă până acum de toate aceste îmbunătățiri a beneficiat Alex Bodi, acum se bucură afaceristul Gabi Bădălău.

Sursă foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri