Bianca, ultimatum pentru Gabi Bădălău, aflat sub influența lui „mă-sa”: „…decât dacă va deveni tatăl copiilor mei”

Bianca, ultimatum pentru Gabi Bădălău, aflat sub influența lui „mă-sa”: „…decât dacă va deveni tatăl copiilor mei”
Fostul soț al Claudiei Pătrășcanu are o relație cu fosta lui Victor Slav și Alex Bodi, dar nu e una ușoară. Nu a fost ușor de la început. Cei doi au încercat și să mențină secretă povestea de amor, tocmai ca să și-o poată salva. Nu le-a ieșit. Dar cine știe ce se mai poate întâmpla?

Cum au trăit împreună Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, ce relații a avut blonda cu părinții iubitului s-a aflata cum, după ce Bianca a decis să facă publice detaliile unui an cel puțin interesant. Nu i-a fost deloc ușor. Acum Bianca Drăgușanu nu a mai rezistat și a rupt tăcerea, povestind, în detaliu, cum a mers un an de zile relația și, mai ales, cum și-a băgat „soacra” coada. Cei doi s-au și mutat împreună, la bărbat acasă. Bianca spune că mama acestuia, Rodica Bădălău, nu a vrut-o deloc în preajmă și i-a făcut mizerii.

Cum au trăit împreună Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu a intrat, în direct, vineri seară, la „Xtra Night Show” (Antena Stars), și a dezvăluit detalii neștiute din relația ei cu Gabi Bădălău. Blonda a dezvăluit că se iubesc de un an de zile. Cei doi se și mutaseră la un moment dat împreună, în apartamentul lui Bădălău din Capitală, însă mama acestuia a făcut tot posibilul, în ultima vreme, să-i despartă. Nu i-au reușit planurile decât parțial.

Bianca spune că s-a mutat acum înapoi în apartamentul ei, iar Gabi Bădălău a scos-o în oraș pe Andreea Diaconu, încercând să o facă geloasa pe ea. Dar a fost doar „pentru impresie artistică”. Gabi s-a întors la ea, i-a spus că o iubește. Blonda zice că nu mai vrea să audă de el.

Bianca recunoaște cât îl iubește pe  Gabi Bădălău

„Eu am avut o relație de un an cu el. Eu am dormit și m-am trezit lângă el timp de un an. Nu se droghează cum a zis Claudia. Acum suntem, însă, într-o chestie penibilă cu fata asta (n.r. Andreea Diaconu). Eu nu am un contract cu Gabi. Eu i-am zis ei: Fetițo, cum agăți tu un bărbat cu mine la masă? Ea i-a trimis lui mesaje pe Instagram când era cu mine la masă.

Adică tu știi că el e în relație și cu mine, și cu nevastă-sa, care nici ea nu e pe treaba ei, și te bagi aiurea! El mi-a spus că o știe de pe la petreceri. Ei amândoi mint. A dus-o la el acasă ca să mă facă pe mine geloasă. Așa a zis el. A venit la 4 dimineața tot la mine acasă. Noi am stat împreună, dar acum m-am mutat la mine acasă. Eu vreau să mă retrag din ecuația asta!

M-am îndrăgostit de el într-un an de zile și am reușit să-l iubesc maxim! Eu, când l-am cunoscut, omul era în divorț! I-am trecut peste aventuri care m-au durut”, a dezvăluit Bianca, la Antena Stars.

Problemele cu „socrii”, adică cu „mă-sa, ta-su”

Problemele de cuplu însă nu au fost generate, real, de ultima aventură a lui Bădălău, ci de părinții acestuia. Mai precis de mama sa. Care nu o suportă. „Părinții lui au o problemă cu mine. Mă-sa, ta-su! M-a durut! Nu am înțeles de ce! Mi se pare absurd să judeci un om din cauza unei imagini. O înțeleg și pe mama lui. Își apăra puiul! Băi, dar nu mă cunoști! Mama lui crede că eu beau, că mă droghez!

Nu sunt perfectă, dar dacă mama lui nu mă vrea… eu nu am atins un așa grad de depravare în viața mea”.

Ultimatum: „Nu mai vorbesc de el decât dacă va deveni tatăl copiilor mei”

Îl mut la mine cu totul eventual, dacă mama lui nu mă vrea. Gabi mi-a dat numărul ei de telefon să vorbesc cu ea. Dar ce să-i zic eu femeii? Părinților lui nu le place că el e numai în scandaluri. Eu nu-i cunosc. Nu sunt eu bărbatul în relație s-o sun pe maică-sa. Eu mi-aș dori să fim împreună, dar maică-sa e foc și pară, aude tot felul de chestii despre mine.

Eu îl iubesc, dar din respect pentru mama lui, eu nu o să mai vorbesc despre el și despre familia lui. Vreau să mă retrag din ecuația asta, spre deliciul familiei lui. Nu mă mai regăsesc. Nu mai vorbesc de el decât dacă va deveni tatăl copiilor mei”, a mai spus Bianca Drăgușanu, în aceeași emisiune.

Sursa foto: Instagram