Când e bolnavă, Lidia Buble mănâncă un singur lucru. Nici nu vă imaginați despre ce e vorba

Când e bolnavă, Lidia Buble mănâncă un singur lucru. Nici nu vă imaginați despre ce e vorba
Virozele le dau bătăi de cap românilor în ultima perioadă și nici Lidia Buble n-a scăpat.

Frumoasa Lidia Buble le-a povestit prietenilor din online ce se întâmplă cu ea de câteva zile. Situația nu e deloc plăcută.

Când e bolnavă, Lidia Buble mănâncă un singur lucru. Nici nu vă imaginați despre ce e vorba

Într-o discuție cu fanii săi, Lidia Buble le-a povestit acestora belelele de care a avut parte în ultima perioadă. După ce a scăpat de coronavirus, acum cântăreața s-a pricopsit și cu o viroză care a pus-o la pământ. Vedeta le-a dat și un sfat internauților: să aibă grijă cum se îmbracă, pentru că vremea e înșelătoare.

„Am avut Covid, dar nu se compară cu ce am avut acum”

„Am rezistat toată iarna la frigul ăla nemernic și acum când este frumos afară și puteam să-l plimb și eu pe Bubli, să-i arăt Bucureștiul… Eu sunt cobză și ce credeți?! Bubli e lovit rău în aripă. Suntem praf amândoi. Am luat o viroză atât de urâtă. Mai urâtă de 10 ori decât Covid-ul aș putea spune. Am avut Covid, dar nu se compară cu ce am avut acum. În primele 2 zile efectiv n-am putut să mă ridic din pat, am fost ceva rău de tot. Eu când mă simt rău nu pot să mănânc nimic.

„Îmbrăcați-vă și protejați-vă că acum e cel mai periculos și luați cel mai repede luați virozele”

Singura chestie pe care pot să o mănânc sunt jeleurile, nu știu și nu mă întrebați de ce așa. (…) Aveți mare grijă, nu vă lăsați înșelați de vremea asta frumoasă de afară că știu că vă tentează să ieșiți mai subțire îmbrăcați din casă. Dar îmbrăcați-vă și protejați-vă că acum e cel mai periculos și luați cel mai repede luați virozele, fix acum în perioada asta”, a spus Lidia Buble pe Instagram.

„Am făcut o cură de detoxifiere”

După ce a renunțat aproape o lună la social media, Lidia Buble s-a întors cu forțe proaspete, dar și cu o schimbare de look. După mulți ani în care a fost blondă, artista a devenit o superbă șatenă.

„E adevărat că am lipsit două sau trei săptămâni. Contul nu a fost spart. Am făcut o cură de detoxifiere de tot ce înseamnă rețelele de socializare, am simțit nevoia. Am șters tot și pentru că mi-am făcut schimbarea asta de look, nu mă mai regăseam în fata aceea blondă și am vrut să fac o schimbare, cred că mi-a fost de fapt dor de Lidiuța de acum aproape zece ani.”

Sursă foto: instagram