Combinația e cu adevărat impresionantă la acest preparat de căpșuni umplute cu brânză. Se servesc pe biscuiți.

Căpșuni umplute cu brânză. Ingrediente

500 de grame de căpșuni mari

200 grame de cremă de brânză natur

1 pachet de biscuiți cu scorțișoară

5 linguri de zahăr pudră

1 linguriță esență de rom

1 linguriță de unt

100 de grame ciocolată neagră, topită

Mod de preparare

Mai întâi pregătim umplutura pentru căpșuni, amestecând cremă de brânză cu esența de rom și 3 linguri de zahăr pudră. Compoziția obținută trebuie să fie cremoasă și omogenă și se păstrează la frigider.

Separat, pregătim un crumble de biscuiți. Se amestecă biscuiții cu zahărul pudră rămas și unt și se mixează totul cu ajutorul unui  robot sau blender. Compoziția obținută va fi asemănătoare cu cea pentru blatul de cheesecake.

Spălăm căpșunii și le scoatem miezul. Ori folosim un instrument special, ori un cuțitaș, chiar dacă e puțin mai migălos. Umplem căpșunii cu compoziția de cremă de brânză, apoi sigilăm cu amestecul de biscuite.

Fructele se așează pe un platou și le putem decora cu ciocolată neagră. Secretul ciocolatei: pentru a obține o ciocolată cremoasă, trebuie s-o pui într-o pungă, iar apoi s-o introduci într-o cană cu apă fierbinte. După ce se înmoaie ciocolata, punga se înțeapă la un colț și poți începe procesul de decorare. Această rețetă de căpșuni umplute cu brânză trebuie păstrată la rece până în momentul servirii.

Sursa: Stiridiaspora.ro

Batoane de dovlecei la cuptor. Doar 90 de calorii pe porție

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp