Ce nu știai despre pisici. Este uimitor!

Ce nu știai despre pisici. Este uimitor!
Crezi că știi tot ce trebuie știut despre pisici? Mai gandeste-te.

Ce nu știai despre pisici. Suntem pe punctul de a-ți umple mintea iubitoare de feline cu fapte despre pisici mai puțin cunoscute.

Nu sunt nocturne, sunt crepusculare

Ce nu știai despre pisici.

Pisicile sunt crepusculare, nu nocturne. Acest lucru înseamnă că acestea sunt cele mai active în zori și amurg ”, spune Jodi Ziskin, un antrenor pentru animale de companie din nordul Californiei. 

În sălbăticie, acesta este timpul lor de vânătoare. Pisicile tind să exercite o mulțime de energie în aceste ore: sar să se joace și chiar să primească „zoomii”. Este un moment minunat să te joci cu pisica ta și apoi să o recompensezi cu o masă. Să te joci cu pisica ta este una dintre cele 13 modalități de a o face să te placă mai mult.

Viziunea lor este aproape ca o superputere

„Viziunea periferică a unei pisici ocupă 200 de grade, ceea ce este cu 20 la sută mai bună decât oamenii. Odată ce se apropie de potențialul pradă, toate abilitățile lor oculare vin în prim plan. Deși nu pot vedea foarte bine la distanțe mari, adevărul este că nu au nevoie. O pisică se bazează pe o acuratețe absolută odată ce prada se află în raza de vânătoare, care se află la aproximativ 20 de metri distanță”, spune Jackson Galaxy, un expert în animale de companie și gazda filmului My Planet From Hell de la Animal Planet. 

El adaugă că viziunea lor pe timp de noapte este, de asemenea, foarte bună și pot vâna în întuneric complet, cu aceeași precizie pe care o au în timpul zilei. Și ne străduim să ne găsim drumul spre baie noaptea!

Daft Punk s-au despărțit după 28 de ani. Clipul prin care au făcut anunțul e uluitor. Fanii au rămas fără cuvinte