Sofia, Traian jr. și Anastasia i-au pregătit o surpriză frumoasă mamei, ajutați probabil și de bunica Maria Băsescu, cea care le veghează copilăria de când s-au născut.

Astfel, rând pe rând, cei trei copii i-au dăruit mămicii lor câte un buchet imens de flori. Flori de primăvară. E limpede că Elena Băsescu a fost extrem de impresionată și de mândră, căci i-a fotografiat pe fiecare și le-a urcat pozele pe Instagram.

 

Tot pe rețeaua de socializare, sora ei Ioana i-a urat La mulți ani.

Ce face acum Elena Băsescu

Ultima știre apărută în presă despre ea a fost în legătură cu locul ei de muncă. A fost și un prilej de a fi atacată de unii care au trunchiat informația. În fapt, Elena Băsescu a fost angajată, până la terminarea fostei legislaturi, la grupul Partidului Mişcarea Populară. Fiind angajată pe perioadă nedeterminată, ulterior Elena Băsescu a fost inclusă consilieră la Comisia de Afaceri Interne, după ce PMP nu a mai trecut pragul. A plecat din Parlament și, după cum reiese dintr-o postare de a ei, cu poză, de pe rețeaua socială, lucrează acum la un cabinet de avocatură.

Sfaturi bucătărești de la mămica Elena

Având o familie mare și fiind mamă singură, Elena Băsescu își face de lucru des prin bucătărie. După cum am constatat din imaginile pe care le face publice, ultima dată a recomandat fanilor cum face ea grătarul în curtea casei.

Săptămâna trecută a și aplicat rețeta, postând imagini „poficioase” și sfaturi pentru cei ce vor să încerce să-i urmeze exemplu.

Coaste de mangalita (porc)

reteta inspirata de pe canalul de youtube al celor de la Big Green Egg:

  1. “Cautam “prieteni care sa aiba curte si afumatoare Big Green Egg;
  2. Se curata coastele de membrana, apoi se aplica un strat de mustar înainte de rub, pentru a face priza;
  3. Se aprind carbunii în Big Green Egg, dupa care se stabilizeaza la temperatura dorita (250-260 grade Fahrenheit);
  4. Se pun coastele pe foc si se da drumul la cronometrul pt gatire (45 min cu oasele in jos)
  5. Dupa 45 minute aplicam (cu pensula) un amestec de suc de mere si otet de mere la care mai adaugam si putin tabasco. Le mai lasam pe foc înca 45 min;

Suntem la minutul 90 … mai ungem o data coastele cu amestecul de otet si suc de mere

  1. La 120 minute de cand sunt pe foc le învelim în folie de aluminiu, dupa ce le ungem cu unt, miere, zahar brun. Le mai lasam pe foc înca 75 min…
  2. Dupa cele 195 de minute, scoatem folia de aluminiu si le mai lasam la rumenit inca 20 min;
  3. Dupa 215 min aplicam sosul BBQ pentru ultimele 5-10 min de gatire;
  4. Le lasam 30 minute la racire timp in care preparam cartofii, mujdeiul, salata etc.
  5. My “Texas style big green egg ribs” are served…”

Foto: Instagram și Facebook

Cea mai veche casă din București. A fost a unui negustor armean

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp