Cel mai negru moment din viața lui Cristi Borcea. Puțini știu că i-a murit un copil

Cel mai negru moment din viața lui Cristi Borcea. Puțini știu că i-a murit un copil
Cristi Borcea a fost ironizat în repetate rânduri pentru numărul mare pe copii pe care îi are, însă puțină lume știe că afaceristul a pierdut un fiu.

Cristi Borcea a trăit o mare drama în urmă cu mai mulți ani, atunci când se iubea cu Alina Vidican, relatează Ziua de Vest.

O declarație șocantă a fost făcută de fosta soție a controversatului om de afaceri, în 2018. Alina Vidican a povestit atunci că a pierdut sarcina în luna a cincea, la 21 de ani. Momentul a fost unul care a marcat-o puternic și a făcut-o să treacă printr-o depresie cruntă.

„Când am rămas însărcinată, la 21 de ani, și am pierdut copilul în luna a cincea, am suferit foarte mult. Cred că m-a marcat acel incident până l-am născut pe Alexandru, băieţelul nostru. Am zis că e un semn de la Dumnezeu, că nu e bine ce facem, că trăim în păcat. Un an întreg am avut insomnii, adormeam numai cu Diazepam. Căzusem într-o depresie cruntă”, declara Alina Vidican, pentru Ziua de Vest, în 2018.

Șase luni nu s-au văzut deloc

Aceasta a dezvăluit și începuturile relației sale cu Cristi Borcea și cum, timp de șase luni, nu s-au văzut deloc, supunându-l astfel unui test.

“Timp de șase luni, m-a tot invitat în oraș până să ies cu el prima oară. Ne-am cunoscut în avion, într-o cursă spre Timișoara. Eu mă-ntorceam acasă de la Paris, cu escală la București, el avea treabă la Timișoara. Am băut o cafea împreună, când am ajuns în Timișoara. Iar șase luni nu ne-am mai văzut. Așa am considerat eu. Că un bărbat trebu­ie să lupte. Am vrut să văd dacă mă place cu ade­vărat. Aveam 19 ani”, a spus Alina Vidican pentru Ziua de Vest în 2018.

Relația ei cu Cristi Borcea a fost una care a transformat-o total. A recunoscut că nici nu știa să sărute și nu purta deloc tocuri.

„Eram copil. Eu, când l-am cunoscut pe Cristi, nici nu purtam tocuri. Jucam baschet, făceam înot, aikido, eram mai sportivă. M-am maturizat și am devenit fe­meie lângă el. Lui Cristi i-am dăruit toată viaţa mea. De la 19 ani… Am trăit prin el, prin viaţa lui, de cînd ne-am cunoscut. Eu am trăit doar pentru el”, nu am avut ambiţii să fac carieră, a spus tânăra.

Borcea are nouă copii cu patru femei

Fostul patron de la Dinamo are nouă copii cu patru femei (n.r. Mihaela Borcea, Alina Vidican, Dana Voiculescu și Valentina Pelinel).

Fostele lui Borcea: Alina Vidican și Mihaela Borcea. Valentina Pelinel este actuala lui soție.

Cristi Borcea are cu prima soție, Mihaela Borcea, doi băieți și o fetiță: Patrick (24 de ani), Melissa (18 ani) și Angelo (18 ani).

Cu a doua soție, Alina Vidican, are un băiat și o fetiță: George Alexandru (9 ani) și Gloria (6 ani).

În timp ce era căsătorit cu Alina Vidican, Cristi Borcea a avut o relaţie cu avocata Simona Dana Voiculescu. Din iubirea celor doi s-a născut o altă fetiţă, Andreina Carolyn Christine (13 ani).

Cu actuala soție, Valentina Pelinel, Cristi Borcea are un băiat și gemene: Milan (5 ani), Indira Maria (3 ani) și Rania Maria (3 ani).

Foto: Instagram