Charles și Camilla dorm separat. Detalii neștiute și foarte stranii din viața cuplului regal al Marii Britanii

Charles și Camilla dorm separat. Detalii neștiute și foarte stranii din viața cuplului regal al Marii Britanii
Nimeni nu și-ar fi putut închipui că regele Charles și Camilla, regina consoartă, nu împart același dormitor. Deși par nedespărțiți, cei doi dorm separat, pentru că așa impun normele regale.

De când și-au unit destinele, din anul 2005, cei doi au ales să locuiască separat.

Recent, opinia publică a fost anunțată că noul monarh va lua o pauză de la activitățile care au urmat decesului mamei sale, Regina Elisabeta a-II-a.

Astfel, regele s-a întors acasă la el, în conacul cu nouă dormitoare din Highgrove, de pe lângă Londra, însă Camilla nu l-a însoțit. Ea a mers la Casa Ray Mill, cu șase dormitoare, pe care Regina Consoartă și-a cumpărat-o în 1996, după despărțirea de primul său soț, Andrew Parker Bowles.

Casa Ray Mill

„Sunt un cuplu extrem de apropiat, nu există tensiuni între ei”, a dezvăluit o sursă regală pentru The Post, citată de okmagazine.ro.

Camilla are camera sa în Highgrove, dar nu stă mai deloc acolo. Când se află amândoi la țară, ea preferă să locuiască la Ray Mill, unde are propria familie aproape. Așa au stat întotdeauna lucrurile între ei doi”, susține apropiatul cuplului regal.

Joshua Rom, un cunoscător al Casei Regale a spus că programul celor doi este foarte încărcat, motiv pentru care nu vede nicio problemă ca fiecare să meargă pentru o pauză în locurile în care se pot relaxa.

Locul de suflet al Camillei

Reședința principală a celor doi soți este Casa Clarence, însă Camilla și-a păstrat casa de la țară, care are o valoare de 1 milion de dolari. Acolo este locul ei de suflet, acolo își ține caii și tot acolo își poate primi copiii și nepoții. De asemenea, aici poate ieși nestingherită pe stradă, la magazine și poate merge chiar la școală pentru a-și lua nepoata.

 „În ciuda vieții regale, care vine la pachet cu toată nebunia posibilă, Ray Mill rămâne locul în care Camilla poate merge la supermarket, fără să cauzeze vreun interes special din partea localnicilor, și în care se poate relaxa cu nepoții ei”, susține Rom.

Trece să-și ia nepoata de la școală și face cumpărături

Camilla a dezvăluit recent pentru revista County Life, că prețuiește nespus casa Ray Mill pentru simplul fapt că își poate duce liniștită la școală nepoata cea mică, pe Eliza Lopes (14), a cărei mama, Laura, s-a măritat în acea casă.

„Un nepot e la școala de lângă casă și, când sunt în Wiltshire, pot trece pe-acolo ca s-o iau de la școală și s-o aduc acasă”, a declarat Camilla.

Pe această proprietate Kate, actuala Prințesă de Wales, a fotografiat-o pe Regina Consoartă pentru ședința foto publicată în revista Country Life.

Chiar și atunci când cei doi soți regali locuiesc sub același acoperiș – fie în Londra sau în Casa Highgrove ori pe proprietatea lui Charles din Scoția, Birkhall, Charles și Camilla stau în dormitoare diferite. Acest lucru este impus de tradiția regală. Pe yacht-ul regal Britannia, un singur dormitor are pat dublu și acela e destinat celor aflați în luna de miere.

Expertul regal Richard Fitzwilliams spune că dormitul separat dovedește cât de bine funționează relația lor.

„Se potrivesc perfect! Sunt ideali unul pentru celălalt! Sunt de vârste apropiate și au același gen de simț al umorului, aceeași atitudine, aceiași prieteni, aceleași interese… și, în același timp, știu amândoi că e OK să-ți dorești puțin timp petrecut de unul singur”, a declarat acesta pentru The Post.