Simona Ionescu / Redactor Șef

Cheesecake cu căpșuni, tort cu brânză fără coacere

Cheesecake cu căpșuni, tort cu brânză fără coacere
Un cheesecake fără coacere te poate scoate din încurcătură când te-ai trezit cu casa plină de oaspeți și nu știi ce să le servești la desert. Sau poți să faci un astfel de tort când ai tu chef de căpșuni aromate. Se prepară foarte repede.

Pe lângă faptul că se prepară foarte repede, cheesecake cu căpșuni este foarte ușor de făcut, iar ingredientele sunt ușor de procurat. Rezultatul o să te dea pe spate. Nu trebuie să fii neapărat un cofetar de meserie ca să prepari un cheesecake fără coacere.

Cheesecake cu căpșuni, fără coacere

Acest desert arată fabulos, are arome amețitoare și se prepară foarte repede. Ingredientele sunt ușor de procurat.

Ingrediente pentru blat

  • 250 g biscuiți
  • 150 g unt
  • 30g zahăr
  • 1 esență de rom
  •  Pentru umplutură:
  • 40 g gelatină
  • 30g zahăr
  • 1 kg brânză proaspătă
  • 400 ml frișcă lichidă
  • Esență de vanilie după gust
  • 1 borcănel cu dulceață de căpșuni

Mod de preparare

  • Topește untul și adaugă biscuiții măcinați, zahărul si esenta de rom. Amestecă bine și omogenizează compozitia. Toarn-o într-o formă/tavă rotundă, cât mai uniform. Lăsa tava la rece.
  • Bate brânza cu ajutorul unui mixer, adaugă treptat zahărul, smântâna și frișca mixată împreună cu esențele.
  • Toarnă umplutura peste blatul de biscuiți și lasă la rece.
  • Adaugă și dulceață de căpșuni peste fiecare felie de cheesecake și savurează cu plăcere!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre