Chiftele cu brânză de oaie. Rețetă inedită
Legumele şi brânza fac o combinaţie uimitoare. Chiftele cu brânză de oaie sunt potrivite pentru prânz sau cină, calde sau reci. Se fac repede.
O combinație surprinzătoate între dovleac, brânză de oaie și cartofi. Este un preparat ușor de făcut, dar foarte gustos.
Se fac chiftele din fasole boabe, din pește, din cartofi. Iată și o rețetă de toamnă, cu dovleac și brânză de oaie.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook