Ciulama de pipote şi inimi. Rețeta tradițională
Ciulama de pipote și inimi de pui. O mâncărică foarte gustoasă și ușor de făcut. E gata în maximum 20 de minute. Rețeta tradițională.
Ciulama de pipote și inimi de pui se gătește repede și ușor. Gospodinele noastre fac această mâncărică tradițională din măruntaie de pui.
Ciulama de pipote și inimi de pui se mănâncă cu mămăliguță, așa cum făcea și mama și bunica. O mâncărică tradițională.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook