„Copiii spun lucruri trăsnite” revine. Aflați când a are loc castingul

„Copiii spun lucruri trăsnite” revine. Aflați când a are loc castingul
Cui nu-i place o discuție cu un copil mic, haios și vorbăreț?! Aceasta e întrebarea la care Virgil Ianțu, cunoscutul om de televiziune a avut răspunsul acum mulți ani. Iar acum are o veste uriașă pentru toți părinții de copii cu vorbele la ei.

Celebrul show de televiziune „Copiii spun lucruri trăsnite” revine. Emisiunea care a făcut furori în anii 2000 va reveni. În aceeași formulă, cu același prezentator iubit de public. Moderatorul emisiunii, Virgil Ianțu, este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori din televiziunea românească. Acesta aduna în fiecare ediție a emisiunii câțiva copiii cu care dialoga pe diferite subiecte. Iar rezultatul era unul fascinant. Copiii spuneau numai lucruri trăsnite. Toți românii urmăreau captivați această emisiune.

Emisiunea „Copiii spun lucruri trăsnite” revine

Avem vești bune pentru toți părinții de copiii care au lucruri trăsnite de spus. Virgil Ianțu a anunțat pe pagina sa oficială de Facebook că reîncepe castingul pentru îndrăgita sa emisiune.

„Nu aveți idee de când aștept să vă întreb următorul lucru: aveți cumva un copil care spune lucruri trăsnite? Dacă răspunsul este DA, atunci poate vreți să îl aduceți la un casting și să mi-l prezentați și mie. Da, am început din nou căutarea pentru copii inteligenți, cu păreri despre orice. COPIII SPUN LUCRURI… eu ascult!”, a postat acesta pe rețeaua de socializare.

Cum vă puteți înscrie copiii

Castingul va avea loc pe data de 21 aprilie, în București. Viitorii participanți la emisiune trebuie să aibă vârste cuprinse între 4 – 7 ani. Dacă micuțul vostru care spune lucruri trăsnite se încadrează în această descriere, puteți să-l contactați pe Virgil Ianțu pe pagina sa de Facebook pentru mai multe detalii.

În primă fază, emisiunea va fi difuzată chiar pe Facebook. “Începem în online în primă instanță! M-am gândit că nu are sens să mai aștept să ia atitudine o stație TV, prin urmare începem aici!”, a menționat prezentatorul într-un comentariu.

Pentagonul confirmă că filmărille cu OZN-uri sunt reale