Cristina Șișcanu nu mai suportă să fie luată la mișto. A tăiat în carne vie

Cristina Șișcanu nu mai suportă să fie luată la mișto. A tăiat în carne vie
Sătulă până peste cap de toți internauții care au făcut-o cu ou și cu oțet în mediul online, Cristina Șișcanu a luat măsuri.

Comentariile răutăcioase pe care Cristina Șișcanu le tot primește în ultima perioadă pe rețelele de socializare, au determinat-o să ia niște decizii radicale.

Cristina Șișcanu nu mai suportă să fie luată la mișto. A tăiat în carne vie

Gata, s-a terminat cu toți cei care șterg pe jos cu imaginea Cristinei Șișcanu. Soția lui Mădălin Ionescu a luat atitudine și a blocat multe persoane care îi urmăreau contul de Instagram. În plus, le-a transmis acestora și un mesaj dur.

„Femeilor (cele care mi-ați scris astfel de comentarii), sunteți triste și îmi pare rău pentru voi”

”De dimineata am blocat mai multe persoane pe Instagram. Femei, evident! …că ar trebui să îmi pun silicoane, că de ce port o geanta Chanel. Că vezi, Doamne, sunt o tipă așa mișto încât nu am nevoie de brand-uri, că fundul, că picioarele, că sânii , că burta, că… firul de păr din vârful  capului! …

Că nu e bine că am luat copilul cu noi în vacanță pe Coasta de Azur… what the fuck? Femeilor (cele care mi-ați scris astfel de comentarii), sunteți triste și îmi pare rău pentru voi. Critica excesivă, răutatea și ura din comentarii vin din suferințile voastre profunde. Eu sunt SUPERBĂ!

Mă uit în oglindă și îmi place enorm de mine. Mă îngrijesc fără a face o obsesie din asta . Dacă îmi voi pune silicoane, habar nu am! Poate că da, poate că nu! Voi dori să mai slăbesc ? Da, când mă întorc din vacanță mă așteaptă programul magic alimentar de slăbit.

Nu sunt obsedată, nu sunt disperată! Nu mă urăsc când mă uit în oglindă și văd poate niște celulită, în anumite zile-burtică sau sânii nu atât de fermi cum erau odată! Dar sunt atât de frumoasă și mă simt atât de bine cu corpul meu! Îl ador, îl divinizez! Vă pup de la Cannes! ”, a notat Cristina Șișcanu.

Cum a început povestea de iubire dintre Cristina și Mădălin

Cristina l-a cunoscut pe Mădălin Ionescu când era reporter și nu neagă că ar fi fost vorba de dragoste la prima vedere.  „La Acces Direct a început povestea noastră de iubire. Nici nu mai știu, de 10, 11 ani. Aici m-am cunoscut cu Mădălin, aici ne-am îndrăgostit. El prezenta emisiunea. În primul moment când l-am văzut, eram angajată ca reporter, țin minte exact cu ce era îmbrăcat și el la fel.

E posibil să fi fost dragoste la prima vedere. Am simțit un fior. 90% dintre persoane nu ne-au dat șanse, că va fi doar un foc de paie și că se termina în scurt timp. Lucrurile au arătat că nu e așa. Nu am făcut nimic pentru dragoste, mi s-a dat pur și simplu. Așa am devenit un cuplu”, a mărturisit Cristina.

Sursă foto: Instagram

 

Recomandarile noastre