După ce a lovit un polițist rutier în urmă cu doi ani, Cristian Boureanu a primit condamnare, iar Laura amendă penală. Cei doi și-au spus acum adio.

Cum a plecat Laura din viața lui Cristian Boureanu

Șase ani s-au iubit cu patimă, iar acum o lună, Laura Dincă și-a luat tălpășița din căminul conjugal. Ce s-o fi întâmplat între cei doi doar ei știu cu adevărat, dar totdeauna au lăsat să se înțeleagă că au trecut cu bine peste toate încercările vieții. Laura și Cristian s-au cunoscut în 2015 după ce Boureanu s-a despărțit de frumoasa Valentina Pelinel. Trei ani mai târziu s-au logodit, ba chiar au vorbit la un moment dat de un copil. Din păcate însă, totul s-a năruit.

 

„Probabil și nunta s-a lăsat mult așteptată”

În realitate, se pare că n-a fost deloc așa, iar surse apropiate cuplului au mărturisit că cei doi aveau probleme mari în relație.  „De o lună, Laura s-a mutat de acasă pentru că nu a mai putut continua relația cu Cristian. Nu i-a fost deloc ușor, mai ales că după atâția ani împreună a intervenit și obișnuința de a fi cu cineva, de a-i simți prezența lângă tine, dar pentru că nu se mai înțelegeau deloc, a venit și deznodământul relației lor.

Probabil și nunta s-a lăsat mult așteptată. (…) Aștepta doar ziua cea mare și fericita petrecere. Acum nu-i rămâne decât să o vândă pentru că nu mai are ce să facă cu ea… Există zvonuri cum că Laura a tot sperat că Boureanu să se schimbe, să își schimbe comportamentul, să nu mai existe certuri și discuții între ei, dar acest lucru nu a fost posibil, șansele de împăcare între ei fiind minime”, au declarat surse pentru Click.

„A fost frumos, s-a terminat”

Oare Boureanu nu a știut ce-a vrut cu viața lui? Sau, pur și simplu, așa cum se aude, l-a speriat o nouă căsătorie? ”După 6 ani de relație cu Laura, 6 ani și jumătate aproape, am luat decizia să ne despărțim, spre bucuria multora… A fost frumos, s-a terminat. Este singura declarație pe care o dau. Să nu se obosească presa să mă sune pentru că nu mai sunt persoană publică și nu dau nici un fel de declarație”, a declarat Cristian Boureanu pentru Antena Stars.

Laura Dincă a dat primele declarații despre despărțirea momentului

Dacă Boureanu a făcut anunțul despărțirii, Laura Dincă a oferit și ea primele declarații, tânăra afirmând că ruptura s-a produs pentru că nu mai puteau merge mai departe. „Sunt bine. Nu mai vreau să dau nicio declarație. V-am surprins pe toți cu această separare, asta este, se mai întâmplă. Sunt super ok. Lucrul acesta este de ceva timp, noi nu ne-am despărțit ieri sau acum două zile, ci de ceva timp. Nu mai vreau să fiu persoană publică. Nu el m-a lăsat, nu eu l-am lăsat, amândoi am decis asta. Ne-am despărțit pentru că nu se mai putea”, a menționat Laura Dincă pentru Playtech.

Scandal în public

Potrivit evz.ro, la jumătatea lunii iunie, cei doi iubiți au avut o ceartă în public, pe terasa unui restaurant din cartierul Floreasca. Nu se cunoaște motivul pentru care au început discuțiile, însă cuvintele cu care i s-a adresat Boureanu Laurei spun totul despre relația dintre cei doi. „Ce să fac, cum să vorbesc, cum să fac. Bă, ia stai dracu tu acasă, mai bine”, a spus acesta.

Este mai mult decât posibil ca tânăra să fi luat decizia să rupă relația cu Boureanu după acestă ieșire a lui în public.

„Laura, dacă mai scoți un cuvânt îți sparg dinții din gură. Taci! Baby, ești proastă!”

De altfel, nu e pentru prima dată când acesta s-a comportat agresiv cu mai tânăra sa iubită. În 2017, cei doi au avut parte de un incident neplăcut, în urma căruia au plătit cu vârf și îndesat. În vara acelui an, mașina lui Boureanu a fost oprită în trafic, dar când i s-au solicitat documentele, fostul politician a luat foc. Și de aici, au început problemele. Tot atunci, acesta a întrecut orice măsură și cu Laura pe care a amenințat-o cu bătaia. „Oprește-te! Laura, dacă mai scoți un cuvânt îți sparg dinții din gură. Taci! Baby, ești proastă! Taci din gură!”, au fost cuvintele lui Boureanu. În acel moment, Laura nu a spus nici un cuvânt nepotrivit, ci doar a întrebat cu ce a greșit.

Ce au spus oamenii legii

„Acesta s-a manifestat violent, la momentul solicitării documentelor de identitate de către un agent de poliţie din cadrul DGPMB – Brigada Rutieră. În sensul că l-a ameninţat pe acesta. I-a prins degetele mâinii drepte prin închiderea portierei autoturismului, i-a răsucit mâna stânga, i-a rupt cămaşa uniformei de serviciu. Și l-a lovit cu genunchiul în zona inghinală, provocându-i leziuni traumatice care pot necesita un număr de 15-20 zile de îngrijiri medicale”, se arată în rechizitoriu.

Condamnat la un an și nouă luni de închisoare

Lui Cristian Boureanu i s-a deschis atunci dosar penal pentru ultraj și ulterior a venit și sentința: un an și nouă luni de închisoare cu suspendare. Plus 90 de zile de muncă în folosul comunității. În plus, Boureanu a fost obligat să participe la un program de reintegrare socială. Nici Laura nu a scăpat atunci, fiind condamnată de instanță la o amendă penală de 2.000 lei. La rândul său, fostul politician a mai plătit 7.000 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.

Sursă foto: antena 3, cancan

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp