Cum se prepară prăjiturele snickers de casă, fără coacere

Cum se prepară prăjiturele snickers de casă, fără coacere
Dacă și voi sunteți fani snickers, atunci cu siguranță veți adora această rețetă care promite să vă ajute să învățați să preparați celebrele dulciuri mult mai sănătos, la voi acasă.

Aceste prăjiturele snickers de casă, fără coacere, sunt ușoare, făcute cu doar câteva ingrediente. Ele reprezintă un „tratament dulce” perfect, numai bun de stocat în congelator pentru acele momente în care vă vine pofta de un desert și nu știți exact ce ați dori. Un snickers de casă e întotdeauna răspunsul corect.

Ingrediente pentru prăjiturele snickers de casă

Bază: 1 cană de făină de ovăz (puteți folosi 1/4 cană de pudră de proteine pentru a crește aportul de proteine în organism)

1/4 ceașcă migdale măcinate (sau făină de migdale)

1/4 cană de sirop de arțar

3 – 4 linguri de lapte la alegere, după cum este necesar

1 linguriță de esență de vanilie

un vârf de cuțit de sare de mare

Umplutură: 1/2 cană de unt de arahide

3 – 4 linguri de sirop de arțar

1 lingură de ulei de cocos topit (sau alt ulei)

o mână mică de alune tocate

Garnitură: 1 1/4 căni de chipsuri de ciocolată

Mod de preparare pentru prăjiturele snickers de casă

Amestecați ingredientele de bază, începând cu 2 linguri de lapte și adăugând mai mult după cum este nevoie, până când se formează un aluat de nuga. Presărați-l în fundul matrițelor de mini-brioșe, umplând cam 1/3 din acestea. Amestecați ingredientele pentru umplutură până când se omogenizează, apoi încorporați alunele. Împărțiți umplutura deasupra bazei distribuite în forme. Apoi topiți chipsurile de ciocolată până se omogenizează.

Puteți folosi cuptorul cu microunde sau un vas pus în baie de abur. Acoperiți fiecare prăjiturică snickers de casă cu ciocolată și completați cu câteva grăunțe de sare roz de Himalaya. După ce ați terminat de pregătit totul, puneți în congelator prăjiturile timp de 2 – 3 ore pentru a se întări complet. Apoi vă puteți bucura de ele. Untul de arahide din compoziție nu le va lăsa să înghețe. Vor fi doar delicioase.

Sursa: Instagram