Actorul Alexandru Arșinel a apelat din nou la doctori și a fost operat cu succes. El are 81 de ani și chiar dacă este foarte activ, bolile bătrâneții l-au atins și pe el. Redacția Rețete și vedete îi urează ”Multă sănătate!”.

Cum se simte Alexandru Arșinel după operația la ochi

Actorul Alexandru Arsinel (81 de ani), bolnav de diabet, a fost supus unei operaţii la ochi.

Actorul a menţionat, la România TV, că se află sub atenta supraveghere a celebrei doctoriţe Monica Pop, dar şi că este foarte atent la alimentaţie.

„E o suferinţă pe care o au toţi oamenii de la o anumită vârstă, ne las ochii, intervin ochelarii, operaţii care ne fac să avem posibilitatea să vedem cu ochi buni”, a spus Alexandru Arşinel pentru fanatik.ro.

Actorul a explicat în ce constă această operaţie şi şi-a amintit de faptul că regretata Stela Popescu a trecut prin momente similare.

„Diabetul nu a influenţat la suferinţa mea, am de mai mulţi ani ochelari, dar în ultimul an vederea a început să scadă ca performanţă. Aşa am ajuns la profesorul Tătaru, care are o colaborare strânsă cu doamna doctor Monica Pop. Şi a avut amabilitatea să mă lucreze, este o operaţie nouă că şi tehnologie, modalitate de a acţiona. O operaţie prin care nu se folosesc instrumentele de niciun fel, se face cu picături, 30 de minute iţi curg picături în ochi şi se efectuează transplantul respectiv, se scoate vechiul cristalin şi se înlocuieşte cu cel nou. Şi Stela, Dumnezeu să o ierte, a făcut tot această operaţie”, a spus actorul.


Ion Caramitru, viața din spatele scenei

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri