Cumnatul Shakirei dă cărțile pe față. Acesta e adevăratul motiv al despărțirii de Pique

Cumnatul Shakirei dă cărțile pe față. Acesta e adevăratul motiv al despărțirii de Pique
Au fost cuplul ideal pentru fanii lor, iar despărțirea lor a șocat întreaga lume. Cine să fie vinovatul?

Se împarte vina la doi în cazul despărțirii Shakirei de Pique? Iată ce spune un apropiat al familiei.

Cumnatul Shakirei dă cărțile pe față. Acesta e adevăratul motiv al despărțirii de Pique

Au avut o relație superbă din care au rezultat doi copii, dar se pare că nimic nu e veșnic. Nu demult, Shakira și Pique și-au spus adio, dar nimeni nu știe cu adevărat care e motivul real al despărțirii. Chiar dacă presa din Spania spune că sportivul a înșelat-o, fostul cumnat al vedetei încearcă să facă lumină în toată această poveste și vine cu o ipoteză: se pare că la mijloc au fost probleme financiare.

„Se pare că Pique i-a cerut bani Shakirei pentru o investiție, iar familia artistei a refuzat”

„O persoană apropiată lor mi-a zis că a fost o problemă de natură economică între cei doi. Se pare că Pique i-a cerut bani Shakirei pentru o investiție, iar familia artistei a refuzat să-i da bani.

Nu au amestecat banii cu relația”, a dezvăluit Roberto Garcia, fostul cumnat al Shakirei, citat de Marca.

Shakira a primit o poreclă

Tot presa din Spania a dezvăluit și faptul că celebra artistă a primit și o poreclă din partea prietenilor lui Pique. „Toți cei din anturajul lui Pique o știau pe Shakira drept «La Patrona» (n.r- Patroana) pentru că nu avea o atitudine plăcută față de prietenii fotbalistului. Nu s-a împrietenii cu amicii de-o viață a lui Pique, nici cu celelalte soții alte jucătorilor Barcelonei.

Asta a fost o problemă pentru cuplu încă de la început. Shakira a arătat de multe ori că nu se simte bine în Barcelona, unde nu are foarte mulți prieteni. Cea mai bună prietenă a ei era mama lui Pique, cu care acum nu mai are o relație bună. Vrea să evite presa și crede că cea mai bună modalitate este să se mute la Miami. Nu mai are nicio legătură cu Barcelona”, mai spun jurnaliștii din Spania.

Sursă foto: instagram