Desert pufos și ciocolatos. Rețeta pentru cei cu intoleranță la gluten
Dacă aveți în familie membri cu intoleranță la gluten, știți că a le găti prăjituri e una din marile provocări. De aceea, acest Desert pufos și ciocolatos va fi unul de care vă veți îndrăgosti. Se pregătește foarte repede și e absolut delicios.
Este foarte simplu să preparați această rețetă de Desert pufos și ciocolatos. Pentru început, amestecați ingredientele umede împreună. După ce a rezultat o pastă omogenă, adăugați ingredientele uscate și amestecați până se omogenizează. De aici urmează partea cea mai simplă. Puneți amestecul într-o tigaie. Vă recomandăm să folosiți una groasă, de fontă, bine unsă cu ulei în prealabil, pentru ca prăjitura să nu se prindă de pereții vasului.
Coaceți la 180 de grade Celsius/350 în Fahrenheit timp de aproximativ 20-25 de minute Apoi serviți acest Desert pufos și ciocolatos cu niște ciocolată neagră topită și fructe de pădure, de exemplu, deasupra.
View this post on Instagram
Sursa: Instagram
Face parte din echipa Rețete și vedete încă de la lansarea publicației, în 2020, aducând cu ea o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, la Evenimentul Zilei, dar și în agenții de presă internaționale (Agence France Presse și Associated Press) și radio (Radio 21). De asemenea, activează cu succes și în domeniul relațiilor publice, îmbrățișând proiecte de PR cultural și de business. Este, de mulți ani, PR-ul Teatrului Național „Mihai Eminescu” din Timișoara și co-fondator la o publicație unică în peisajul media național, dedicată celor mici și părinților lor, Știri pentru copii.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook