Detalii neștiute despre morțile vedetelor. Soția lui Roman Polanski înjunghiată de 16 ori cu 2 săptămâni înainte să nască

Detalii neștiute despre morțile vedetelor. Soția lui Roman Polanski înjunghiată de 16 ori cu 2 săptămâni înainte să nască
Viețile și decesele celebrităților au fost și sunt mereu în centrul atenției. De cele mai multe ori, acestea au murit în condiții dramatice. Autopsiile, în cazul celebrităților, au dezvăluit detalii cutremurătoare. Rețete și vedete propune un serial care prezintă concluziile legiștilor în cazul morților unora dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete.

Sharon Tate

Sharon Tate a fost actriță și model, de o frumusețe răpitoare. Ea e cunoscută și pentru  căsătoria cu celebrul regizor Roman Polanski. Ea a murit ucisă, la ordinul unui lider religios. Tate, împreună cu prietenii ei Jay Sebring, Wojciech Frykowski și Abigail Folger, au fost uciși în 1969 la ordinul lui Charles Manson, liderul unei secte, „Familia Manson”.  Manson le ordonase membrilor cultului său să omoare pe oricine locuia în casă, crezând că îl va ucide pe producătorul de muzică căruia îi purta pică și care trăise anterior acolo.

Toți cei din casă au fost înjunghiați mortal.  Autopsia lui Tate a arătat că a fost înjunghiată de 16 ori înainte de a fi spânzurată.  Cea mai rea parte a crimei lui Tate?  Era însărcinată în opt luni și jumătate.  Membrii sectei „Familia Manson” au fost arestați mai târziu în același an pentru uciderea lui Leno și Rosemary LaBianca.  Acest lucru i-a determinat pe anchetatori să pună cap la cap piesele puzzle-ului și să le facă legătura cu uciderea lui Tate și a prietenilor săi, arată Claireandjamie.com.

Prince

Moartea subită a lui Prince în 2016 a părut să șocheze întreaga lume când acesta a fost găsit fără reacție în casa lui, Paisley Park.  Cunoscut pentru melodii de succes precum „Little Red Corvette”, „Purple Rain” și „Raspberry Beret”, moartea lui Prince a fost considerată o urmare a unei supradoze de droguri, mai ales după ce polițiștii i-a descoperit depozitul masiv de droguri. Autopsia sa a arătat că avea în sistem o cantitate extrem de mare de fentanil, un opioid de aproape 50 de ori mai puternic decât heroina.

Autoritățile au descoperit că Prince luase analgezice opioide de ceva vreme. Dar nu au putut afla dacă i-au fost prescrise medicamentele de către un medic autorizat sau dacă și le procurase la negru.  Cu toate acestea, mulți cred că Prince ar fi putut fi ucis. Mai ales că trupul său a fost rapid incinerat și nu au putut fi efectuate alte teste.  Multe teorii susțin că Prince nu a putut obține o rețetă legală pentru analgezice și s-a implicat în relații cu un traficant de droguri care, în final a ajuns să-l omoare.

John Lennon

John Lennon a fost unul dintre componenții celebrei trupe  The Beatles.  Chiar dacă membrii formației iconice au luat drumuri separate, toți au continuat să facă muzică în propria lor carieră solo.  Din păcate, cariera muzicală a lui Lennon a luat sfârșit în 1980, când a fost împușcat mortal chiar în afara apartamentului său din New York de către Mark David Chapman, un bărbat care îl urmărise.

Este clar că Lennon a murit în urma împușcăturii, dar soția sa, Yoko Ono, nu a eliberat niciodată raportul autopsiei.  Deci, nu vom ști niciodată concluziile exacte ale raportului, inclusiv dacă alcool sau droguri se aflau în corpul său în momentul morții sale.

Chris Farley

Chris Farley a fost un comedian cunoscut mai ales pentru perioada în care apărea la Saturday Night Live.  A murit timpuriu, în 1997, datorită unei supradoze de droguri. La fel cum a făcut-o înaintea lui John Belushi, fostul membru al distribuției SNL, în 1982. În circumstanțe similare cu moartea lui Belushi, Farley părea să se fi aflat în compania unor prostituate cu puțin timp înainte de moartea sa.  O femeie din Chicago a declarat că l-a lăsat pe Farley în apartamentul lui, leșinat pe jos.

Autopsia lui Farley a arătat că acesta consumase un adevărat cocktail letal de cocaină și morfină, o combinație denumită de obicei „peedball”.  Autopsia a mai arătat că Farley avea ateroscleroză avansată (înfundarea arterelor), care a contribuit și la moartea sa.  Avea doar 33 de ani la momentul morții sale, aceeași vârstă cu Belushi când a murit.  Farley a fost foarte deschis cu privire la cât de mult l-a idolatrizat pe Belushi, făcând circumstanțele morții sale cu atât mai înfricoșătoare.

Amy Winehouse

Moartea lui Amy Winehouse a fost  una din marile trgedii ale showbiz-ului actual.  Ea a urcat pe scenă după ce a absolvit The Brit School, o prestigioasă academie de arte a spectacolului, în 2003, și și-a lansat primul album, Frank.  A ajuns să devină triplu laureată cu Discul de platină în Regatul Unit. Următorul ei album, Back to Black, a apărut în 2006 și a făcut-o celebră pe cântăreață în lume.

Cu toate acestea, succesul a părut doar să exacerbeze problemele cu care se confrunta.  Era bine cunoscut faptul că Winehouse se lupta cu alcoolismul. Dar cât de rău, nu s-a aflat decât în momentul autopsiei. Winehouse a fost găsită în patul ei, înconjurată de trei sticle de votcă, goale, în 2011.

Autopsia a arătat „416 mg de alcool pe decilitru în sângele ei”.  Acest lucru a băhat-o în comă și i-a deprimat sistemul respirator.  Cu câteva luni înainte de moartea ei, ea se îmbătase până la comă. Și, în 2007, a avut mai multe convulsii induse de droguri.  După convulsii, ea părea să-și fi prezis propria moarte când i-a spus mamei ei că zilele îi sunt numărate, mai arată sursa citată.

Sursa foto: Instagram