Simona Ionescu / Redactor Șef

7 sfaturi ca să nu te îngrași de Paște de la Carmen Brumă

7 sfaturi ca să nu te îngrași de Paște de la Carmen Brumă
Toată lumea știe cât de bine arată soția lui Mircea Badea. Ea are un corp de vis, tonifiat și fără grăsime. Secretul e atenția la alimentație în primul rând.

De sărbători românii tind să mănânce în exces, de aceea prezentăm 7 sfaturi ca să nu te îngrași de Paște de la Carmen Brumă. Soția lui Mircea Badea a scris un articol special pe blogul său, pentru a veni în sprijinul fanilor care vor să fie fericiți când se urcă pe cântar și după Paște. Vedeta le-a propus acestora și un meniu cu ocazia acestei sărbători.

„Personal, cred că sărbătorile de orice fel trebuie trăite din plin, fără habotnicie, excese și orice atitudine care ne face mai mult rău decât bine dar în egală măsură, dacă tu eșți în plin proces de slăbire și ai dat jos deja un număr considerabil de kilograme, ar fi păcat să-ți sabotezi și să-ți anulezi propriul efort de luni de zile”, a scris Carmen Brumă pe blogul ei.

7 sfaturi ca să nu te îngrași de Paște

Iată cele 7 sfaturi ale lui Carmen Brumă. Pe lângă atenția recomandată la alimentație, soția lui Mircea Badea le-a sugerat internauților să nu ezite să facă și mișcare. Ideală e mișcarea înainte de masă, dar și după ce s-a mâncat.

1. Gustă din fiecare la care poftești o singură dată pe zi, dar nu seara;

2. Mănâncă trei mese principale care să conțină preparate cu proteină animală (ouă, friptură, drob, sarmale) și salată din legume proaspete de sezon;

3. Mănâncă desertul la sfârșitul mesei nu între mese sau în loc de masă astfel încât impactul glicemic să nu fie atât de mare;

4. Între mese e ideal să ai un repaus alimentar ( 3-4 ore) în care să nu ciugulești;

5. Înainte sau după masă fă mișcare: o oră de plimbare sau mers alert (peste 7.000 de pași, ideal peste 10.000);

6. Nu bea mai mult de 3 pahare de alcool pe zi;

7. Paștele durează 3 zile, așa că mănâncă doar în 2 dintre acestea alimente periculoase pentru silueta (cozonac, pască, sarmale, dulciuri, alcool)

Sursa foto: Instagram

Trucuri pentru cel mai bun cozonac de Paște. Rețeta lui Chef Cătălin Scărlătescu

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre