Ingrediente:
250 grame mascarpone
3 linguri Nutella
un pachet mare de biscuiți ( 24 de bucăți)
cafea
lichior de cafea
alune zdrobite pentru ornament
Pavel Stratan își arată mușchii în fața lui Keo. Artistul chiar boxează! VIDEO
Povestea Cristinei, adolescenta care își crește fratele, a fost lider de audiență. Dragoș Bucur, încă un vis împlinit!
Prepararea cremei:
Amestecați crema de mascarpone cu ciocolata Nutella până la omogenizare.
Prepararea desertului:
Umpleti cate 2 bucăți biscuiții, cu crema obținută. Când ați terminat sandwich-urile din biscuiți pregătiți un bol cu cafea și lichior de cafea. Apoi scufundați, pe rând, fiecare și îi așezați pe un platou, în straturi, cu cremă între ei. La final, acoperiți întreaga „construcție” cu crema rămasă și presărați alune zdrobite deasupra. Puneți peparatul în frigider timp de o oră.
Pentru servire, tăiați feliile din acest desert în diagonală. Un video cu rețeta puteți viziona pe Facebook.
Sursa: Celebritatea.ro
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook