Pe lângă faptul că se prepară foarte repede, cheesecake cu căpșuni este foarte ușor de făcut, iar ingredientele sunt ușor de procurat. Rezultatul o să te dea pe spate. Nu trebuie să fii neapărat un cofetar de meserie ca să prepari un cheesecake fără coacere.
Cheesecake cu căpșuni, fără coacere
Acest desert arată fabulos, are arome amețitoare și se prepară foarte repede. Ingredientele sunt ușor de procurat.
Ingrediente pentru blat
- 250 g biscuiți
- 150 g unt
- 30g zahăr
- 1 esență de rom
- Pentru umplutură:
- 40 g gelatină
- 30g zahăr
- 1 kg brânză proaspătă
- 400 ml frișcă lichidă
- Esență de vanilie după gust
- 1 borcănel cu dulceață de căpșuni
Mod de preparare
- Topește untul și adaugă biscuiții măcinați, zahărul si esenta de rom. Amestecă bine și omogenizează compozitia. Toarn-o într-o formă/tavă rotundă, cât mai uniform. Lăsa tava la rece.
- Bate brânza cu ajutorul unui mixer, adaugă treptat zahărul, smântâna și frișca mixată împreună cu esențele.
- Toarnă umplutura peste blatul de biscuiți și lasă la rece.
- Adaugă și dulceață de căpșuni peste fiecare felie de cheesecake și savurează cu plăcere!
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook