Cordon bleu de pui. O rețetă perfectă pentru cină

Un cordon bleu din pui gătit corect are un interior aromat și moale, învelit într-o crustă crocantă. O porție poate fi servită în orice moment al zilei împreună cu o salată de legume, cu murături sau un piure de cartofi.
Cordon bleu de pui este un preparat savuros. Prima menţiune despre cordon bleu apare în Elveţia, într-o carte de bucate din 1949. Preparatul este descris drept un escalop vienez umplut cu brânză. Este un fel de mâncare cunoscut în multe ţări. Se prepară din diverse tipuri de carne: viţel, vită, pui, curcan, porc. Se prepară în maximum 45 de minute, chiar dacă nu aveți prea multă experiență în bucătărie. Este un altfel de șnițel vienez, mult mai gustos.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook