Simona Ionescu / Redactor Șef

Cu ce dietă se menține în formă Monica Bârlădeanu. Actrița a dezvăluit secretul

Cu ce dietă se menține în formă Monica Bârlădeanu. Actrița a dezvăluit secretul
Monica Bârlădeanu este o actriță extrem de apreciată și de succes. Mai mult decât atât, aceasta arată impecabil la 42 de ani, vârstă pe care nu o arată deloc. Într-un interviu acordat csid.ro, actrița a vorbit despre stilul de viață și cum se menține în formă.

Deși mărturisește că au existat momente în care s-a îngrășat cu până la 5 kg, din cauza perioadelor de haos, stres și muncă multă, actrița are un stil de viață extrem de sănătos. Astfel, pe lângă 40 de minute de alergare pe bandă care fac minuni pentru frumoasa brunetă, aceasta s-a lăsat de mulți ani și de dulciuri. 

Mai mult decât atât, Monica Bârlădeanu practică jogging și pilates și se hrănește cât mai corect posibil: „Dacă trebuie să ies repede pe uşă dimineaţa, o felie de pâine de secară, prăjită, fără gluten, cu avocado, dar, dacă am timp, îmi place ritualul omletei. La prânz, dacă am o întâlnire, comand o salată consistentă ( cea cu ton e favorita mea) sau un carpaccio de vită, iar seara un peşte cu broccoli la aburi. În timpul zilei ronţăi din când în când migdale crude, cât să nu ajung la masă înfometată tare. Asta nu înseamnă că nu fac şi derogări din când în când”, mărturisește actrița pentru csid.ro.

Recomandă dieta hipertproteică

Monica recunoaște că există și perioade în care lucrurile îi scapă de sub control și, din cauza stresului și a programului încărcat, mai pune câteva kilograme pe ea. Însă în urma unei vizite la nutriționist, actrița a descoperit că cel mai bine la ea funcționează dieta hiperproteica: “În cazul meu funcţionează cel mai bine dieta hiperproteică, însă m-aş feri s-o detaliez, pentru că fiecare corp e diferit. În momentul în care cineva se decide să urmeze o dietă, ar trebui să consulte un nutriţionist. Aşa am ajuns la concluzia că dieta hiperproteică e cea care mi se potriveşte. Recomand acest pas tuturor celor care nu reuşesc să ajungă la forma fizică pe care şi-o doresc”. 

Totuși, se pare că Monica Bârlădeanu nu se dă în lături de la o mică plăcere din când în când, astfel că recunoaște că prietenii o laudă pentru șnițelele gustoase făcute după o rețetă a mamei sale. 

Cum arată fiica lui Ștefan Bănică la 13 ani! A primit un mesaj emoționant de Andreea Marin

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre