Medicul nutritionist Mihaela Bilic vă sfătuiește să apelați cu încredere la ajutorul unui produs cu totul extraordinar, care vă ajută să slăbiți mult și repede: brânza de vaci.
O găsiți în orice supermarket, este accesibil oricărui buzunar și nemaipomenită pentru doamnele care vor urgent să scape de câteva kilograme și să arate perfect în costumul de baie.
Conține grăsimi antiobezitate
Cunoscutul medic nutritionist le recomandă celor care vor să-și remodeleze silueta să opteze pentru brânza de vaci care face adevărate minuni. Efectul senzațional pe care acest produs îl are asupra organismului uman, spune specialistul, se datorează conținutului de calciu și proteine din lapte, dar și grăsimi cu efect antiobezitate. Așadar, când colăceii de pe burtică nu vor să dispară, brânza de vaci face minuni.
„Campioană când vine vorba de slăbit”
„Cu brânză proaspătă se slăbește mult și repede. Pe vremuri, dacă făceai hepatită sau erai în convalescenţă după vreo boală gravă, ți se recomanda o dietă bazată pe brânză de vaci și carne fiartă. Acestea erau alimentele ușor de digerat, dar care ajutau și la refacerea organismului. Celebra brânză de vaci a ajuns să fie sinonimul alimentației dietetice și chiar e campioană când vine vorba de slăbit!
Englezii prefer perle de brânză
Când spunem brânză de vaci ne referim la brânza proaspătă, dacă suntem români, sau la cottage cheese (perle de brânză), dacă suntem englezi. Şi chiar ei, cercetători englezi, au ajuns la concluzia că folosirea produselor lactate cu zer mult (lapte bătut, brânză proaspătă, urdă) crește cu 30% randamentul curei de slăbire.
Studiul făcut pe două grupuri de persoane cu dietă identică din punct de vedere al numărului de calorii a arătat o pierdere în greutate superioară în cazul celor care consumau produse lactate.
„Optați pentru brânză de vaci cu bastonașe de legume, fără limită de calitate”
Efectul se datorează conținutului de calciu și proteine din lapte, plus grăsimi cu efect antiobezitate. Așa că de mâine, dacă vreți să slăbiți, vă recomand brânza proaspătă cu bastonașe de legume – fără limită de cantitate – indiferent câtă grăsime are sau cum se numește”, a povestit specialistul pe pagina sa de Instagram. Nu în ultimul rând, medicul recomandă să consumați produsul încet și să mestecați foarte bine.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook