Simona Ionescu / Redactor Șef

Pentru a pregăti un hamburger perfect trebuie să știți aceste trucuri. Iată formula corectă

Pentru a pregăti un hamburger perfect trebuie să știți aceste trucuri. Iată formula corectă
Vă plac hamburgerii și vreți să-i pregătiți și acasă? Iată o rețetă extraordinară, pe care o veți repeta.

La prima vedere, a pregăti un hamburger pare ceva extrem de simplu. Adevărul este că aveți nevoie să știți câteva secrete.

Pentru a pregăti un hamburger ca la carte, aveți nevoie de aceste trucuri. Iată formula corectă

Fie că alegeți carne de vită, pasăre, porc, pește sau vreți un hamburger vegan, ca să iasă gustos, ingredientele trebuie puse într-o anume ordine într-o chiflă proaspătă. Ingredientele necesare sunt: o chiflă, tăiată în două, sos (maioneză, muștar sau orice alt sos preferați), salată verde, roșie, carne. Aveți grijă că sosul nu trebuie să curgă, iar ingredientele să nu alunece, altfel ați muncit degeaba și gustul nu este cel așteptat.

Mod de preparare

Pentru început, așezați sosul între bucățile de chiflă. Specialiștii spun că cine folosește maionează, va trebui să o așeze în partea de jos a chiflei. Există și un motiv.

Va fi creată o barieră care va împiedica chifla să absoarbă sucul de burgeri și să fie umedă. La baza chiflei se pun salata care, de asemenea, care va avea o textură crocantă. Cât privește roșiile, se recomandă să fie puse sub hamburger.

Ceapa se pune peste brânza topită

Dacă optați pentru brânză topită, aceasta trebuie adăugată peste hamburger după ce acesta a fost gătit. Deasupra brânzei vor fi puse bucățile de ceapă, care le va ajuta să nu cadă atunci când mușcați cu poftă din preparat. În interiorul inelelor de ceapă vor fi și murăturile și astfel acestea vor reuși să stea la locul lor, fără să cadă.

Peste murături și ceapă va fi așezat un nou rând de sos, iar acest lucru va face ca hamburgerul să fie foarte ușor de consumat și nu vă veți murdări. Cealaltă jumătate de chiflă va fi așezată la final, după ce toate ingredientele au ordinea bine stabilită. Tot ce mai rămâne de făcut este să vă bucurați de un produs extraordinar de gustos pe care îl veți repeta ori de câte ori veți avea poftă de ceva bun.

Sursă foto: youtube

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre