Pomana porcului. Rețetă pentru Crăciun
În mod tradițional, românii taie porcii de Ignat, adică duminică 20 decembrie. Pomana porcului la ceaun este primul preparat care se gătește din porcul proaspăt tăiat.
O excelentă mâncare preparată de Crăciun din carne de porc și deosebit de gustoasă este pomana porcului. Nu este greu de făcut. Merge foarte bine cu mămăliguță și țuică.
Dacă nu tăiem porc atunci cumpăram carne de porc proaspătă de la o măcelarie.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook