Prăjitură și înghețată cu mure. Rețete

O prăjitură răcoritoare, cu iaurt şi mure este binevenită în zilele toride de vară. Este bines ă știți că murele sunt bune la gust, dar și bogate în vitaminele A, B1, B2, C, E, minerale precum potasiu, fosfor, fier, sodiu, magneziu, mangan, seleniu, zinc, cupru și calciu, dar și acid folic.
La acest desert se pot folosi, în funcţie de preferinţe, şi zmeură, afine sau căpşuni ori le poţi combina pentru un plus de gust. Secretul acestei reţete este preparea corectă a gelatinei, astfel încât să se facă o budincă din iaurt.
O rețetă gustoasă, excelentă vara.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook