Din categoria rețetelor de post, vă recomandăm o rețetă de cartofi aurii, crocanți și foarte aromatizați. Mai punem o salată verde lângă delicioșii cartofi aurii, crocanți și foarte aromatizați, sau niște murături și am asigurat una dintre mesele principale ale zilei.
Ingrediente pentru Rețetă de cartofi aurii, crocanți și foarte aromatizați
1,5 kg cartofi, 2 linguri de muștar clasic, 4-5 căței de usturoi, 1 linguriță de sare, 2 lingurițe boia de ardei dulce, sau afumată, dacă avem, 4-5 linguri ulei de măsline, 1 linguriță cimbru uscat, 1 linguriță rasă de piper, 2 crenguțe de rozmarin
Preparare Cartofi aurii, crocanți și foarte aromatizați
Mai întâi curățăm cartofii îi spălăm îi ștergem bine și îi feliem grosier. Curățăm usturoiul și îl dăm pe răzătoare. Punem cartofii într-un bol și adăugăm peste ei uleiul de măsline, muștarul și toate condimentele. Amestecăm bine cartofii cu uleiul și condimentele și îi punem într-o tavă de aragaz.
Dăm tava cu cartofii condimentați, la cuptor, la 200 de grade, pentru 35-40 de minute, sau până când aceștia devin ușor crocanți la exterior și vor avea o culoare aurie, plăcută. Cartofii vor fi crocanți la exterior, dar moi la interior, exact așa cum plac tuturor. Îi servim, după preferințe, cu salată, sau cu murături.
Sursa: Chefi la cuțite
Haina momentului: Teddy bear coat. Cine e vedeta autohtonă care a dat tonul modei
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook