Simona Ionescu / Redactor Șef

Rețeta specială de pui cu legume a Andreei Bănică – O explică pas cu pas

Rețeta specială de pui cu legume a Andreei Bănică – O explică pas cu pas
Andreea Bănică e o artistă care a avut în permanență grijă de silueta ei. O face în continuare, cu succes, în timp ce are grijă ca întreaga ei familie să se hrănească sănătos.

Andreea Bănică este una dintre cele mai longevive și mai de succes artiste de la noi, cu o carieră ce se întinde pe aproape două decenii. Așa cum vă amintiți, ea a făcut parte din grupul „Exotic”, împreună cu Claudia Pătrășcanu și Julia Chelaru, după care a înființat trupa „Blondy”, împreună cu Cristina Rus.

Mai târziu, avea să cânte singură și a câștigat numeroase premii la diferite festivaluri, percum Romanian Music Awards, Romanian Top Hits, MTV European Music Awards sau Balkan Music Awards. Piesele ei „Love In Brasil” și „Sexy” au ajuns numărul unu în topurile din România, Bulgaria și Serbia.

Vedeta  iubește același bărbat, Lucian Mitrea, încă din anii de liceu, chiar din clasa a 10-a. Cei doi s-au căsătorit în anul 2008, apoi s-au născut copiii lor, Sofia (13 ani) și Noah (7 ani). Vedeta este foarte atentă ce le pune în farfurii acestora. Ea este o fană înrăită a gătitului la pungă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Banica (@iamandreeabanica)

Rețeta de pui cu legume a  Andreei Bănică

Ingrediente: un pui

Morcovi

Cartofi

Ardei

Usturoi curățat și tăiat felii

Sare și piper

Ceapă

Chilli

Ulei

Mod de preparare

Se presară condimentele peste carnea de pui, apoi se adaugă puiul în punga specială pentru gătit. Alături de adaugă legumele, tăiate bucăți. În final, se adaugă și uleiul, apoi se frământă puțin, pentru ca toate ingredientele să se combine. Punga de gătit se sigilează și se dă la cuptor.

Andreea Bănică a împărtășit cu fanii de pe internet atât rețeta cât și avantajele gătitului cărnii de pasăre la pungă. „Avantajele gătitului la punga de copt: nu trebuie să adăugați grăsimi la alimente;
carnea va fi fragedă pentru că puiul nu se usucă, fiind gătit in suc propriu; gustul este mult mai intens”, a dezvăluit Andreea Bănică.

Sursa: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre