Simona Ionescu / Redactor Șef

Un aperitiv deosebit. Sticksuri cu Feta si susan

Un aperitiv deosebit. Sticksuri cu Feta si susan
Nimic mai simplu ca această rețetă. Sticksuri din celebra brânză grecească. Un aperitiv desosebit, lângă o salată.

Grasă și gustoasă celebra brânză grecească.  O mâncăm în toate anotimpurile, dar prăjită ați încercat?

Sticksuri cu Feta si susan

Brânză Feta sub formă de batoane acoperite cu semințe de susan! O rețetă ușoară, de la petitchef.ro.

Ingrediente

  • 180 grame de brânză Feta
  • 50 grade de făină
  • 2 ouă
  • 100 grame de susan
  • Ulei pentru prăjit

Mod de preparare

  • Tăiați bucata de Feta în 6 batoane de aceeași mărime.
  • Treceți fiecare baton de brânză prin făina, apoi treceți-le prin ouăle bătute.
  • La final, treceți batoanele prin susan, astfel încât acestea să fie bine acoperite.
  • Puneți în frigider timp de 20 de minute.
  • Prăjiți in ulei fierbinte, câte 2 minute pe fiecare parte. Sursa: petitchef.ro


 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre