Varză acră cu ciolan afumat. Rețeta tradițională
Pe timpul iernii varza murată și carnea de porc afumată sunt preferatele românilor. Se pune alături și o mămăliguță. Cum se face varza acră cu ciolan afumat, făcută pe îndelete la cuptor.
Rasolul de porc sau ciolanul de porc, cum mai este numit popular, este unul din preferatele românilor în timpul iernii când varza s-a murat bine, iar ciolanele de porc au fost deja afumate.
Această rețetă necesită răbdare. Rasolul se face la foc redus.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook