Doi bărbați s-au sinucis azi în vila lui Gianni Versace. Bizarul motiv pentru care au ales acest loc

Doi bărbați s-au sinucis azi în vila lui Gianni Versace. Bizarul motiv pentru care au ales acest loc
Poliția din Miami cercetează moartea a doi bărbați, găsiți astăzi într-un dormitor al vilei ce a aparținut celebrului creator de modă Gianni Versace, ucis în urmă cu 24 de ani.

Un lucru bizar avea să fie descoperit astăzi, 15 iulie 2021, în vila din Miami Beach a celebrului creator de modă Gianni Versace.

Cadavrele erau în dormitorul lui Versace, loc de care acesta s-a bucurat până în 15 iulie 1997, când a fost împușcat. Azi se împlineau 24 de ani, iar toți angajații vilei se ocupau de curățenie și de amenajări în vederea comemorării, scrie The Daily Beast..

Casa Casuarina figureaza printre cele trei cele mai fotografiate locuri din SUA, alaturi de Graceland, proprietatea lui Elvis Presley si Casa Alba din Washington. Acum este transformată în hotel de noul proprietar.

Personalul care se ocupă de curățenie în vilă i-a descoperit pe cei doi bărbați morți într-unul din dormitoarele de la etaj.

Unul dintre dormitoarele amenajate în vilă chiar de Versace

Poliția din Miami a primit un apel al angajaților hotelului, după ora 13:20.
O sursă a declarat pentru jurnaliștii de la The Daily Beast că dormitorul nu prezenta urme de violență și că polițiștii suspectează că bărbații s-au sinucis ca urmare a unei înțelegeri bizare. Se presupune că ar fi vorba de sinuciderea a doi iubiți, mari fani ai lui Versace, care au decis să-și ia viața în cel mai drag loc al idolului lor.

Poliția din Miami a comunicat că investighează moartea a doi bărbați și nu o crimă.

Gianni Versace a cumpărat vila în 1992 pentru 10 milioane de dolari și a investit în renovare și modernizare aproape 33 de milioane. Fondatorul Casei Versace a amenajat în interior o piscină, îmbracată în mii de plăci mozaicale, acoperite cu aur de 24 de carate, aduse din Italia. Statuile din secolul al 16-lea au fost aduse dintr-un castel din Franța. Vila are peste 30 de camere, toate cu amprenta celebrului creator.

Dupa asasinarea lui Versace, familia acestuia a decis să vândă vila.

Uciderea lui Gianni Versace în fața vilei sale
Presa vremii a acordat mari spații morții incredibile a artistului italian. Vîlva a fost imensă. Mai ales că, un porumbel mort, lăsat la fața locului, i-a facut pe mulți să considere ca aceasta este cartea de vizită a unui asasin.

Era 15 iulie 1997. Gianni Versace a plecat de acasă să ia micul dejun la tereasa unei cafenele din apropiere. La întoarcere, marele creator de modă a cumpărat un ziar italian și ultimul număr din Vogue. Apoi a trecut prin fața unui magazin care îi vindea creațiile și s-a îndreptat spre vila Casuarina. Când a băgat cheia în broasca porții vilei sale, un tânăr de 27 de ani l-a împușcat de două ori în ceafă. Avea 50 de ani.
Criminalul a fost identificat drept Andrew Cunanan, un criminal în serie care viza bărbați homosexuali în timp ce călătorea din California către Florida. Acesta a fost găsit mort în podul unei case din Miami, acolo unde se ascundea. Andrew s-a sinucis, iar din punctul de vedere al poliției și al familiei Versace cazul a fost închis.

Teorii despre motivul asasinatului

Mai multe teorii aveau să continue, însă, ani la rândul. Unii se întrebau dacă uciderea lui nu a fost un act de răzbunare din partea iubitului gelos. Alții au venit cu tot felul de mărturii că moartea lui Versace a fost una premeditată de rețele mafiote.

Multă lume își amintește, însă, de majordomul lui Versace, Charles Podesta, care a anunțat primul știrea uciderii acestuia.

Vocea lui Podesta poate fi auzită în apelul făcut la 911, acesta spunându-i operatorului că „un bărbat a fost împușcat. Vă rog, imediat, vă rog”. Când operatorul i-a cerut mai multe informații, Podesta a răspuns: „Nu știu, se plimba în fața casei sale. Este Gianni Versace”.

Ulterior, majordomul a povestit că sunetul de pocnet auzit provine de la artificii. Era, de fapt, pocnetul pistolului cu care a fost împușcat în ceafă Gianni Versace, fix în urmă cu 24 de ani.

Sharon Stone  le-a băgat în ceață pe Bella Hadid și pe alte vedete de la Cannes

Recomandarile noastre