Don Juan, premieră la teatrul Național din Timișoara

Don Juan, premieră la teatrul Național din Timișoara
Din iulie, actorii timișoreni intră în vacanță, dar până atunci e rost de teatru și de o premieră pe scena Săli Mari a Palatului Culturii din orașul de pe Bega.

O nouă premieră își așteaptă spectatorii la Teatrul Național din Timișoara sâmbătă, 26 iunie și duminică, 27 iunie 2021, de la ora 19, în Sala Mare: Don Juan, premieră la teatrul Național din Timișoara, după o idee de Max Frisch, pe un scenariu de Ion-Ardeal Ieremia. Acesta semnează, de asemenea, regia artistică și ilustrația muzicală a spectacolului.

Don Juan este un spectacol contemporan, intens și dinamic  în care publicul o va întâlni pe Claudia Ieremia în ambițiosul rol de Don Juan; alături vor juca actorii Cristian Szekeres, Alina Ilea, Ana Maria Cojocaru, Alecu Reus, Matei Chioariu, Roberta Popa, Iuliana  Crăescu, Daniela Bostan, Andrei Chifu, Romeo Ioan, Bogdan Spiridon, Ana-Maria Pandele  Andone, Mălina Petre, Marin Lupanciuc și Andrei Zgăbaia.

Don Juan, premieră la teatrul Național din Timișoara

Scenografia absolut impresionantă, purtătoare de semne baroce și moderne este creată de Corina Grămoșteanu; Sebastian Hamburger semnează video și sound design-ul spectacolului.

Biletele pot fi achiziționate on-line pe www.tntimisoara.com sau fizic, de la Agenția de bilete „Mărășești” (str. Mărășești nr. 2, orar marți – duminică, între orele 11 – 19). Teatrul Națion al din Timișoara face precizarea că numărul de locuri este limitat în funcție de normele de distanțare în vigoare.

Fotografii: Adrian Pîclișan / TNTm

Loc unic în România. Moartea cu coasa rânjește la credincioși