Două bancuri în loc de Horoscop

Două bancuri în loc de Horoscop
Vrem să începeți dimineața cu zâmbetul pe buze. De aceea am decis să înlocuim Horoscopul cu unu-două bancuri care să vă dea o stare de bine pentru toată ziua. Dacă știți bancuri bune, puteți să ni le trimiteți pe adresa de mail redactie@retetesivedete.ro.

Un tip după căsătorie hotărăște să plece cu soția să locuiască în Statele Unite ale Americii. Peste 5 ani vine el cu fiul său în vizită la maica-sa. Se uită maica-sa la el, la copil și zice:
– Păi dragul mamii, tu ești alb, soția ta e albă, de ce copilul e negru?
– Mamă, stai să-ți spun, după naștere soția nu avea sân să-l alapteze pe astă mic și în maternitate a fost alaptat de o negresă, după care, ca prin minune, soția mi-a spus că fiul nostru s-a înnegrit și el. O adevărată minune, nu-i așa?
– Mdaaa fiule, dar să știi că și la mine s-a întâmplat așa minune. Când te-am născut pe tine, tot nu aveam sân și te-am alaptat cu lapte de vacă.

***

Un câine se rătăcește prin junglă. Plimbându-se el liniștit vede un tigru îndreptându-se în goana spre el, cu intenția clară să-l mănânce. Câinele se gândește:

– Vere, am încurcat-o! Asta mă halește!

Dar imediat vede niște oase pe jos. Se așază pe burtă și începe să roadă oasele, cu spatele la tigru. Chiar înainte ca tigrul să sară, câinele exclamă satisfăcut, frecându-se pe burtă:

– Mmmm, delicios tigru! Oare or mai fi și alții p’aici?

Auzind, tigrul se oprește din salt și înfricoșat se prelinge pe lângă copaci, luând distanță:

– A fost cât p’aci! Aproape că m-a dat gata!

O maimuță care a urmărit scena dintr-un copac, sperând să se puna bine cu tigrul, fuge după acesta ca să-i povestească înșelătoria. Câinele nostru o vede. Maimuța îl ajunge pe tigru, și-i spune pe fata țoață tărășenia. Tigrul, înecat de furie zice:

– Urcă în spinarea mea și vei vedea ce îi voi face nemernicului de câine!

Acum câinele vede tigrul cu maimuța în cârcă și se gândește

– Ei, cum o mai scot la capăt de data asta?

Dar în loc să fugă se întoarce cu spatele la atacatori prefăcându-se că nu i-a văzut. Și… când aceștia au fost destul de aproape zice:

– Unde oare e maimuța aia?! De juma de oră am trimis-o să-mi aducă un tigru și nici acum nu s-a întors!!!

Imaginea unui extreterestru, scoasă la licitație. Se pleacă de la o sumă uriașă

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri