Două reprezentanții cu Teatrul Masca în weekend

Două reprezentanții cu Teatrul Masca în weekend
Livratorii nu au un sindicat care să îi reprezinte. Nu își pot permite luxul de a contrazice regulamentele interioare ale companiilor pentru care lucrează. Și au un statut vag precizat din punct de vedere al Codului Muncii. Iar noi uităm adesea că în spatele produselor pe care le comandăm se află un OM.

Două reprezentanții cu Teatrul Masca în weekend, publicul e invitat la un nou spectacol, ,,București Livrator”, pe scenariul și în regia David Schwartz. Primele două reprezentații vor avea loc sâmbătă, 5 și duminică, 6 iunie, ora 20.00.

De 31 de ani, Masca și-a obișnuit publicul bucureștean cu spectacole jucate în spațiile neconvenționale din cartiere. De această dată, din cauza normelor în vigoare, spectatorii sunt așteptați în amfiteatrul din Bulevardul Uverturii nr. 14 – un spațiu în aer liber, tot ,,de cartier”.  E singurul cu destinație exclusiv culturală din zona Crângași – Militari – Drumul Taberei.

Două reprezentanții cu Teatrul Masca

Pentru locuitorii Capitalei, Bucureștiul înseamnă o mie de orașe într-unul singur; există Bucureștiul văzut de la volanul taxiului sau cel măsurat în stații de metrou, așa cum există un București văzut din Colentina, Pantelimon sau Ferentari. ,,București Livrator” ar fi putut foarte bine să se numească și „Cărăuș de București”, pentru că în nomenclatorul oficial denumirea acestei meserii este de cărăuș.

Spectacolul aduce în atenție un București traversat zi și noapte de sute de livratori. Dar cine sunt aceste persoane? Cum este viața lor într-o epocă a comenzilor online? Care sunt visele și aspirațiile lucrătorilor de tip nou? Spectacolul lui David Schwartz oferă posibile răspunsuri la aceste întrebări și reprezintă un apel la conștientizare.

Distribuția spectacolului îi aduce împreună pe actorii Alina Crăiță, Alex Cruceru, Petru Marginean, Valentin Mihalache, Cristina Panait, Anamaria Pîslaru. Participarea la spectacol se face conform regulamentului pe care îl puteți accesa pe www.masca.ro. Bilete pe www.mystage.ro și la Casa de Bilete a teatrului.

Tavi Colen, la un pas de o tragedie. „Am fost foarte rău, nu puteam să respir”

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp