Ele sunt, de fapt, „stăpânele” Casei Regale. Domnia regelui Charles al III-lea stă în mâinile lor

Ele sunt, de fapt, „stăpânele” Casei Regale. Domnia regelui Charles al III-lea stă în mâinile lor
Regele Charles al III-lea reprezintă începutul unei lungi domnii de moștenitori bărbați, știut fiind faptul că următorii în linie la tron sunt prințul William și fiul său, prințul George. Dar asta nu înseamnă că coroanei îi lipsește aportul feminin.

Charles, în vârstă de 73 de ani, are o listă impresionantă de femei în spatele tronului pentru a-l ajuta să aibă o domnie de succes. Acest lucru e dovada vie că în spatele oricărui bărbat puternic se află o femeie. În cazul regelui Charles al III-lea sunt mai multe.

La doar câteva zile după ce Charles a devenit rege, soția sa, regina consort Camilla Parker Bowles, a dovedit că va rămâne temperată chiar și atunci când soțul ei ar fi in situații extreme.

Un videoclip filmat pe 13 septembrie l-a arătat pe noul monarh pierzându-și cumpătul din cauza unui stilou care curgea. „Nu pot suporta chestia asta, de fiecare dată dizgrațioasă”, a scrâșnit acesta.  Camilla, în vârstă de 75 de ani, a semnat calm cartea de vizitatori cu un stilou nou, restabilind situația în timp ce regele Charles părăsea camera.

Camilla: „Străbunica mea a fost amanta stră-străbunicului tău”

Cuplul s-a cunoscut în 1970, când Camilla avea 24 de ani, iar el 22 de ani, la un meci de polo. „Străbunica mea a fost amanta stră-străbunicului tău, deci ce zici de asta?”,  ar fi spus ea în timpul acelei întâlniri. Cei doi au multe în comun, inclusiv același simț al umorului, potrivit autoarei „The Palace Papers”, Tina Brown.

„Cred că este dură, stoică și are un mare simț al umorului”, a spus Brown pentru Page Six într-un interviu recent. „Este un personaj foarte apreciat și nu a spus niciodată vreun cuvânt negativ despre relația ei cu Charles, nu s-a plâns niciodată”, a mai arătat autoarea. Brown a scris odată, că dacă familia Camillei avea un motto, acesta ar fi fost „Thou Shalt Not Wine”.

„Vorbiți despre presa proastă, a adăugat Brown. Ea a fost numită în toate felurile, de la fața de cal până la vrăjitoare.  S-au spus cele mai îngrozitoare lucruri despre ea, dar ea nu s-a plâns niciodată”.

Regina consort Camilla știe ce are de făcut „în spatele scenei”

De curând Camilla a și-a rupt un deget  și nu a spus niciun cuvânt despre asta în timp ce își însoțea soțul în programul încărcat de la începutul acestei luni, în timp ce erau în doliu provocat de decesului Reginei. Camilla a reușit chiar să o cucerească pe Regina, care la începutul acestui an, a decretat: Camilla să fie cunoscută ca „Queen Consort, deoarece își continuă propriul serviciu loial”.

„Cred că există un sentiment că în spatele scenei, în mare parte regina consort este cea care conduce spectacolul, a declarat un insider regal pentru The Telegraph. Ea ia mult mai multe decizii decât cred oamenii. Este o prezență stabilă și liniștitoare pentru rege.  Îl face să râdă și au o mulțime de situații împărtășite împreună. El o adoră și crede cu adevărat că ea este singura persoană de pe pământ care îl înțelege cu adevărat”, mai arată sursa citată.

Catherine Middleton, Prințesa de Wales

Proaspăt devenită Prințesă de Wales, soția prințului William, este cea mai puternică persoană din familia regală în acest moment, potrivit lui Brown.

„Monarhia se află pe umerii subțiri ai fostei Kate Middleton”, a opinat Brown. „Totul depinde de ea acum. Dacă, din orice motiv, ea s-ar fi gândit ca Meghan [Markle]: <<Am plecat de aici, pot fi mult mai bine>>, ar fi un dezastru. Cred că s-ar prăbuși în acest moment fără ea, deoarece ea este singura femeie frumoasă modernă care este bine educată, substanțială, care chiar dorește să se angajeze în rigorile acestei instituții. Nu multe tinere ar putea face asta”, a continuat ea.

Middleton, în vârstă de 40 de ani, s-a dovedit, de asemenea, a fi un factor de pace în familie. William, 40 de ani, și Charles au avut o relație tensionată de-a lungul anilor, dar Prințesa de Wales i-a ajutat să rezolve diferendele. Potrivit Daily Mail, Kate a fost cea care a planificat și organizat ședința foto de familie pentru cea de-a 70-a aniversare a lui Charles.

Kate Middleton a știut cum să îi împace pe bărbații familiei

A făcut chiar și fotografia acum emblematică a lui Charles sprijinindu-și capul pe umărul lui William, în timp ce ambii zâmbesc larg (foto). Kate ar fi încercat, de asemenea, să acționeze ca un factor de pace între William și fratele său, Prințul Harry, în vârstă de 38 de ani.

Povestea din spatele celei mai emoționante fotografii cu prinții Charles și William

După slujba de înmormântare a Prințului Philip din 2021, frații înstrăinați au mers și au discutat alături de Middleton în timp ce ieșeau din Capela St. George.

A fost prima dată când frații s-au văzut de când Harry și soția sa, Meghan Markle, au renunțat la statutul de membri ai familiei regale, cu un an înainte. Middleton s-a poziționat în urma lor pentru a le permite fraților să continue să vorbească, o mișcare inteligentă care a fost aplaudată de fani ca o încercare de a-i lăsa pe frați să înceapă să-și vindece relația.

Prințesei Anne i se pregătește „un rol semnificativ” în noua monarhie

Regele Charles al III-lea și sora sa, Prințesa Anne, sunt la doi ani distanță ca vârstă și erau doar doi copii mici când mama lor a urcat pe tron. Relația lor strânsă s-a consolidat în primii ani, când Regina Elisabeta și Prințul Filip erau adesea plecați în turnee și angajamente regale.

„Există doar doi ani între frații care au fost întotdeauna apropiați și este probabil ca Anne să fie o confidenta cheie a noului rege, cu relația lor, adesea în comparație cu cea a regretatei regine și a surorii ei, prințesa Margaret”, a scris expertul regal Katie Nicholl,  în Vanity Fair.

Prințesa regală, în vârstă de 72 de ani, este adesea numită cel mai muncitor membru al familiei regale. Anul trecut, ea a întreprins 387 de angajamente regale, învingându-l pe atunci prințul de Wales cu două.  Ea deține patronate în peste 300 de organizații și activitatea ei de caritate se concentrează pe sport, științe, sănătate în țările în curs de dezvoltare și pentru persoanele cu dizabilități.

Bizarele obiceiuri de mic dejun ale copiilor Reginei Elisabeta II

Și chiar dacă Charles a vorbit adesea despre o monarhie slăbită, el intenționează ca sora sa să aibă un „rol semnificativ”, potrivit Vanity Fair. În declarația sinceră pe care a împărtășit-o după moartea reginei, bunica a cinci copii s-a asigurat că recunoaște noul rol al fratelui ei.

„Sunt recunoscătoare pentru acceptarea sprijinului și înțelegerea dragului meu frate Charles, deoarece acceptă responsabilitățile suplimentare ale Monarhului”, a spus ea. De altfel, Charles și Anne au fost singurii frați care au fost alături de mama lor când ea a murit, iar asta nu a făcut decât să le întărească legătura.

Sophie, ducesa de Wessex, a fost „stânca” reginei Elisabeta

Cumnata regelui Charles al III-lea, Sophie, Contesa de Wessex, a devenit favorită printre regaliști de-a lungul anilor petrecuți în familie. Soția fiului cel mai mic al Reginei Elisabeta, Prințul Edward, a împărtășit o legătură extrem de strânsă cu regretatul monarh și chiar a fost numită „stânca ei”. Iar Charles pare la fel de confortabil cu Sophie, poate ținând cont de locul pe care l-a ocupat în inima mamei sale.

Când, pe atunci, încă Prinț de Wales s-a îmbolnăvit pentru a doua oară de Covid, la începutul anului 2022, Sophie a fost chemată să-l înlocuiască, vizitând Shooting Star Children’s Hospice din Londra.

„Nu există scandaluri”, a spus expertul regal Marlene Koenig despre mama a doi copii. „Este fericită să obțină noi patronaje și să iasă și să slujească steagul Regatului Unit. Bănuiesc că Charles o place, din nou, pentru că este cu picioarele pe Pământ și este de încredere”, a mai arătat expertul.

Cumnata lui Charles, relație strânsă cu nora acestuia, Kate

Un alt membru regal a remarcat, de asemenea, că regele trebuie să aprecieze cu siguranță legătura strânsă pe care Sophie, în vârstă de 57 de ani, a creat-o cu Kate Middleton, despre care se spune că admiră modul în care ea și prințul Edward și-au crescut cei doi copii. „Sophie este incredibil de empatică, a explicat persoana din interior. Dacă ești un susținător al familiei regale, ai certitudinea  că aceasta este o relație cheie”.

Fostul director de PR a fost, de asemenea, trimis de familie pentru a acționa ca un tampon pentru Ducele și Ducesa de Sussex în timpul funeraliilor din Queens, din septembrie. Sophie a stat cu Markle, 41 de ani, în mașina care a fost condusă de la Palat la Westminster Abbey pentru slujbă. Între timp, fiica lui Sophie, Lady Louise Windsor, pare să calce pe urmele mamei.  Studenta de 18 ani a fost numită „arma secretă” a familiei regale pentru prezența ei discretă.

Sursa foto: Instagram